Отидете към основна версия

14 683 23

Opel най-после показа новата Astra

  • opel-
  • mokka-
  • astra

От компанията загатнаха появата на новия модел с няколко снимки

Снимки: Opel

Настоящото поколение Opel Astra е на пазара от 2015 година и въпреки, че претърпя лек фейслифт през 2019 година, то вече е време от германската марка да покажат нещо ново. Изглежда, че това ще стане факт в близките месеци, тъй като от компанията загатнаха за появата на нов модел с няколко кадъра.

Макар да не виждаме цялостния дизайн на автомобила, то можем да отбележим някои от най-големите разлики, които ще открием с настоящото поколение. Виждаме така наречената Vizor предница с вече типичните LED фарове и решетка, които също така се срещат и при обновената Mokka, която тествахме наскоро.

Кадрите показват и ново моделно означение в задната част, което подобно на моделите на Volkswagen Group ще бъде изписано в средната част, точно под емблемата. Съдейки по останалите модели на марката, най-вероятно цялостния дизайн ще бъде с доста по-остри линии от преди, макар да запазва традиционната форма на хечбек.

В интериора също ще има доста новости, една от които е вграждането на двата екрана, също подобни на тези при Mokka. Те са с големина от 10 и 12 инча, като този в централната част е леко извит към водача. Все още не се споменава нищо за задвижването на новата Astra, но се очаква то да е подобно на това при новотo Peugeot 308, като със сигурност ще видим поне една електрифицирана версия.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.

Свързани новини

  • Повече за новата Astra

    Преди няколко седмици от Opel загатнаха за появата на новата Astra, като разпространиха няколко снимки, показващи елементи от дизайна на хечбека. Днес ...
    01.07.2021
    4 242
    17
  • Opel обнови едно от SUV-тата си

    Вчера от Opel показаха няколко кадъра на изцяло новата Astra, а днес от компанията официално представиха фейслифт на кросоувъра Grandland. Новият моде ...
    09.06.2021
    3 904
    6