9 Юни, 2021 13:26 3 851 6

Opel обнови едно от SUV-тата си

  • opel-
  • grandland-
  • mokka

Модела Grandland претърпя няколко промени и получи новата предница на марката

Opel обнови едно от SUV-тата си - 1
Снимки: Opel

Вчера от Opel показаха няколко кадъра на изцяло новата Astra, а днес от компанията официално представиха фейслифт на кросоувъра Grandland. Новият модел вече премахва буквата X от името на модела, като заедно с това представя и новата Vizor предница.

Моделът, който бе представен в края на 2020 година е претърпял някои промени както отвън, така и отвътре, като заедно с това е получил и някои нови технологични ъпгрейди. В предницата можем да отличим матричните светлини с LED технология, взаимствана от Insignia, които разполагат с по 84 диода на фар.

По-осезаеми са промените в интериора, където можем да намерим конфигурация с два дисплея, подобна на тази при обновената Mokka. Нови също така са и превключвателя на скоростите, както и въздуховодите на таблото, които са с нова форма.

От технологична гледна точка можем да отличим 360-градусова камера, както и адаптивен круиз контрол, които могат да бъдат комбинирани с асистент за следене на лентата и асистент за паркиране. Все още не се споменава дали има промени при задвижването, но можем да видим, че на снимките е показана plug-in хибридна версия.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    6 14 Отговор
    Това е може би най-доброто 3008 правено до сега, обаче истинския ценител би избрал Рено Каджар новия модел.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Не е вярно...

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Истинският ценител чака новият 7-местен Дъстър.

    Коментиран от #4

  • 3 Карам

    11 3 Отговор
    Grandland X 2108 1.6 TD мега икономичен и здрав (за сега) автомобил с много добро оборудване!! За цената и екстрите си почти няма аналог
  • 4 сектант

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Не е вярно...":

    еееееее, дъстър е друг калибър автомобил, той спада към премиум лукс категорията
  • 5 боко ПКП

    1 6 Отговор
    Тигуанче грозно!
  • 6 7849

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    точно пък Ренде...