Отидете към основна версия

32 555 56

Ето го наследника на най-грозната кола

  • ssangyong-
  • rodius

Само преди дни ви информирахме, че считаната за най-грозна кола Rodius ще се сдобие с наследник и дори ви показахме интересни ескизи, които обаче се оказаха не съвсем близо до истината. Сега втората генерация на SsangYong Rodius беше показана официално.

Пред вас е окончателната версия на SsangYong Rodius II, която отново не впечатлява с дизайн, но е далеч по-привлекателна от предшественика си. По-интересното обаче е, че в новия Rodius могат да се возят 11 души. В огромната каросерия зад предните две кресла има място за още три реда седалки.
Когато задните два реда се демонтират, багажното пространство нараства до чудовищните 3 240 литра обем. Функционалният автомобил ще се предлага в три нива на оборудване - Luxury Touring, Grand Touring и Royal Touring. Под капака ще се монтира двулитров турбо дизел с мощност 149 к.с. Цената на Rodius II в Корея е около $23 000.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Обновиха най-грозната кола

      Има коли, които с външния си вид привличат всички погледи и човек не може да остане равнодушен към тях. В повечето случаи те са изключит ...
    03.02.2013
    36 234
    31