Отидете към основна версия

4 342 9

Porsche добави още една модификация към гамата на 911

  • porsche-
  • 911-
  • gts

Поколение 992 вече предлага и GTS вариация

Снимки: Porsche

След като през изминалата седмица от Porcshe представиха новото GT3 Touring, германската марка продължава да разширява гамата на новото 911 и представи GTS вариации на купето, кабриолета и Targa версията.

Те са налични както във версия със задно предаване, така и със задвижване на четирите колела, като разполагат с 3.0-литров боксеров мотор с 480 конски сили и 569 нютон метра. Трансмисията е механична със 7 предавки или автоматична с двоен съединител и осем предавки.

Външно може да познаете GTS моделите по черните елементи, които са заменили хрома по купето. Също така можем да отличим черен спойлер в задната част, различен капак на двигателя, джанти с централна гайка и разбира се надписи GTS на различни места.

В интериора промените също са малки и включват Sport Chrono пакет който пристига серийно, спортен волан и спортни седалки с различни настройки. Обновена информационна система също е част от новостите при GTS модела. Окачването е преработено и понижено със 10 милиметра, а спирачките са взети директно от по-мощното 911 Turbo. По желание на клиента може да се поръча и пакет за олекотяване, който включва карбонови седалки, по-леки стъкла, по-лек акумулатор и премахване на задните седалки, които подобряват теглото с почти 25кг.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини