Отидете към основна версия

5 756 25

Новата Honda Civic Hatchback дебютира с познат дизайн

  • honda-
  • civic

Тя ще има за цел да привлече по-младите купувачи

Снимки:Honda

Преди няколко месеца от Honda представиха 11-тото поколение на Civic във вариант седан, а по-рано днес от японската компания представиха и четиривратия хечбек, който ще допълни гамата. Той е с подобен на седана дизайн и има за цел да привлече по-младите купувачи на марката.

В предната част двете версии на модела са идентични с изключение на предната решетка, като разликите започват след „В“ колонката и са най-видими в задната част. Там можем да открием стопове с LED технология, които са свързани с тънка ивица, а два накрайника на ауспуха от двете страни на бронята придават по-спортен вид на модела. Хечбекът също така е с 12.5см по-къс от седана.

Във вътрешността можем да открием идентичен интериор със 7-инчов дисплей пред водача и 10.2-инчов в средната част над таблото, който разполага с различен вид свързаност.

Под капака засега знаем, че ще открием 2.0-литров бензин със 160 конски сили или 1.5-литров мотор със 182 конски сили, като те могат да бъдат комбинирани с автоматична трансмисия или механична с 6 предавки. Очаква се в близките седмици от Honda да разкрият и цените на моделите.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.

Свързани новини