Отидете към основна версия

5 918 18

Започнаха тестовете на Audi Q6

  • audi-
  • q6

В интернет се появиха първите папарашки снимки на новия кросоувър на Audi, който по всяка вероятност ще получи индекса Q6. Тестовото муле е дегизирано с каросерийни панели от Q5.

Новият SUV обаче ще има по-голямо междуосие, което личи още отсега по допълнителната вложка между предните и задните врати на автомобила. Серийната версия ще бъде представена най-рано след две години, а дотогава външността ще претърпи значителни промени.

Както подсказват предполагаемият индекс Q6 и габаритите, новата разработка ще заеме мястото между сегашните модели Q7 и Q5. По думи на ръководството на компанията главната стилистична особеност на новия кросоувър ще е спортната му осанка.

Мнозина специалисти са на мнение, че именно това возило ще представлява т.нар. всъдеходно купе и ще се явява основен съперник на вече утвърдилото се BMW X6. Не е изключено през 2014-а на пазара да се появи и конкурент от Mercedes-Benz, който ще е обозначен като GLS.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Audi пуска пряк конкурент на BMW X6

    Главният дизайнер на Volkswagen Group Валтер де Силва продължава да разкрива интересна информация за бъдещите модели на концерна. Този път де Силва ...
    09.12.2011
    18 455
    34