Отидете към основна версия

8 358 24

BMW M8 вече с мощност от 900 конски сили

  • bmw-
  • m8-
  • m8 competition-
  • g-power

G-Power показа своята версия на двувратото купе

Снимки: G-Power

G-Power е добре позната тунинг компания, главно на автомобили от марката BMW и като такава показаха най-мощната си версия на върховото M8 Competition. Преработената версия G8M Hurricane RR вече генерира 900 конски сили и максимален въртящ момент от 1050 нютон метра.

Данните са значително подобрение спрямо заводските 625 конски сили и максимален въртящ момент от 750 нютона, които 4.4-литровият V8 генерира. Те са постигнати с подобрения по двигателя, турбините, генерацията и софтуерни намеси, които да осигурят изключителната мощност.

Спортното купе вече може да се похвали и с максимална скорост от 340км/ч и то ограничена единствено заради гумите за които това е максимално допустимото натоварване. Не се споменава нищо за ускорението, но най-вероятно и то е подобрено в сравнение със спринта до 100км/ч, който отнема 3.2 секунди в стандартна конфигурация.

Външно може да отличите най-мощния модел по ярко оранжевата разцветка с карбонови детайли като спойлер в задната част, дифузьор. Предния капак, елементи по броните и калниците. Налични са също и 21-цолови джанти, както и понижено регулируемо окачване. В интериора пък могат да се открие комбинация от кожа, алкантара и карбон.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 19 гласа.

Свързани новини