Отидете към основна версия

7 759 12

Запознайте се с Hyundai Casper

  • hyundai-
  • casper

Най-малкият кросоувър на корейската марка дебютира в Корея

Снимки: Hyundai

След като в понеделник ви разказахме и показахме част от най-малкия кросоувър на Hyundai, носещ името Casper, ето че корейската марка разкри още подробности за него. Кратка информация, придружена с няколко снимки ни дава първи поглед към компактния SUV.

Към момента Casper е наличен за предварителна поръчка единствено в родната Корея, а все още не се разкрива информация за това дали ще бъде достъпен на други пазари. Кросоувърът е базиран на платформата К1 на Hyundai, подобно на i10 и Kia Picanto, а един от главните му опоненти ще бъде Suzuki Ignis.

Що се отнася до стайлинга на Casper, той разчита на доста смели решения, като впечатление правят светлини с LED технология в предната част с различни форми, както и интересни линии в страничната част, оформящи по-големи раздувки на калниците. В зависимост от оборудването което изберете визията търпи някои промени.

Задвижването се осигурява от 1.0-литров бензинов мотор, който генерира 76 конски сили или 100 конски сили при версията с турбина. Налична е ѝ автоматична или механична трансмисия с 5 предавки.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.

Свързани новини