Отидете към основна версия

6 843 10

Офроуд камион за много тежки условия

  • torsus terrastorm-
  • volkswagen-
  • crafter

Torsus Terrastorm е търговски офроуд модел, базиран на Volkswagen Crafter

Офроуд линията Torsus Terrastorm е разширена с карго версия. Предлага се под формата на шаси, на което могат да се монтират голямо разнообразие от типове каросерии. Това съобщава сайтът Motor1.

Компанията Torsus е основана от украинци, но произвежда оборудването си в Братислава. Тя стана известна благодарение на преторианския офроуд автобус, който беше закупен от Въоръжените сили на Украйна и Националната гвардия.

Сега те показаха новия си продукт. В сърцето на иновацията Terrastorm всъщност лежи Volkswagen Crafter. Рамата е подсилена, а окачването е сериозно доработено. По него работят специалисти, подготвящи автомобили за рали Дакар.

Благодарение на модернизацията пътният просвет е увеличан до 250 мм, ъгълът на атака при изкачване - до 26 градуса, а на спускане - до 20 градуса. Камионът е способен да преодолява водни препятствия с дълбочина до 82 см.

Оборудването включва още 17-цолови офроуд гуми, лебедка и шнорхел. Дъното е подсилено с метални пластини. Torsus Terrastorm е оборудван с 2,0-литрови турбодизели с мощност от 140 и 177 к.с.

Можете да избирате между 6-степенна механична или 8-степенна автоматична скоростна кутия, а задвижването на всички колела се допълва от блокаж на задния диференциал.

Torsus Terrastorm се предлага с междуосие 3640 и 4490 мм с полезен товар от 3,5, 5 и 5,5 тона. Можете да изберете кабина с две или четири врати за 2-6 човека. Цената на офроуд камиончето все още не е оповестена.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини