Отидете към основна версия

13 306 17

Какво ще кажете за Audi A8 като повдигнато комби?

  • audi-
  • a8-
  • allroad-
  • a8 allroad

Показваме ви също и Allroad вариант на лимузината

Съвсем наскоро от Audi представиха фейслифта на петото поколение A8, а заедно с нея за първи път видяхме и S-Line оборудване, макар в България всеки втори модел да „носи“ прословутите табелки.

След като лимузината получи пакета с променени брони и по-ниско окачване, защо от Audi да не покажат и обратния вариант с по-високо окачване и допълнителни арки на калниците, които са типични за Allroad изпълненията.

Всъщност не знаем дали от Audi биха направили подобно нещо, но пък ние вече успяхме и сега ще го споделим с вас. Първият вариант показва стандартна версия на лимузината с повдигнато окачване, допълнителни арки на калниците, по-големи гуми и различна решетка.

Вторият вариант пък ни показва преобразена комби версия, каквато преди години италианско студио реши да направи, но на базата на последното поколение A8. То също се е сдобило със същите промени в Allroad стил, но и с допълнително място за багаж.

Интересно ни е да прочетем какво мислите, може ли повдигнатата лимузина да стигне до серийно производство и какво мислите за идеята за огромно комби?

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 24 гласа.

Свързани новини