Отидете към основна версия

5 579 5

Volvo показа новите S60 и V60

  • volvo-
  • s60-
  • v90

Седанът и комбито получиха промени в във визията и интериора

Настоящото поколение на Volvo S60 и V60 бе показано през 2018 година, а сега точно четири години по-късно, шведската компания представи и фейслифт, който добавя нови технологии, промени във визията и няколко нови нива на оборудване. Визуалните промени са сведени до нови отвори в предната броня с черни гланцови елементи, както и нов дифузьор на задната броня, под който са скрити и накрайниците на ауспуха. Джанти с нов дизайн също са част от промените при обновените модели.

Новата продуктова стратегия на марката включва и три нови нива на оборудване – Core, Plus и Ultimate, които успешно могат да се съчетаят с пакетите Dark и Bright, съответно с черни или хромирани акценти по купето. В интериора промените са единствено технологични и е заложено на новата инфотеймънт система, дело на Google. Тя е базирана на Android за автомобили и предоставя Google Maps, Google Assistant и Google Play магазин за приложения.

Изборът между двигатели и опции за задвижване остава също толкова голям, като от Volvo дават възможност за опционално задвижване на четирите колела, хибридни и plug-in хибридни варианти. Добавена е и нова автоматична трансмисия със седем предавки при по-малките бензинови двигатели, която позволява по-ниски нива на вредни емисии.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.

Свързани новини