14 Март, 2022 11:32 5 511 5

Volvo показа новите S60 и V60

  • volvo-
  • s60-
  • v90

Седанът и комбито получиха промени в във визията и интериора

Volvo показа новите S60 и V60 - 1

Настоящото поколение на Volvo S60 и V60 бе показано през 2018 година, а сега точно четири години по-късно, шведската компания представи и фейслифт, който добавя нови технологии, промени във визията и няколко нови нива на оборудване. Визуалните промени са сведени до нови отвори в предната броня с черни гланцови елементи, както и нов дифузьор на задната броня, под който са скрити и накрайниците на ауспуха. Джанти с нов дизайн също са част от промените при обновените модели.

Volvo показа новите S60 и V60

Новата продуктова стратегия на марката включва и три нови нива на оборудване – Core, Plus и Ultimate, които успешно могат да се съчетаят с пакетите Dark и Bright, съответно с черни или хромирани акценти по купето. В интериора промените са единствено технологични и е заложено на новата инфотеймънт система, дело на Google. Тя е базирана на Android за автомобили и предоставя Google Maps, Google Assistant и Google Play магазин за приложения.

Volvo показа новите S60 и V60

Изборът между двигатели и опции за задвижване остава също толкова голям, като от Volvo дават възможност за опционално задвижване на четирите колела, хибридни и plug-in хибридни варианти. Добавена е и нова автоматична трансмисия със седем предавки при по-малките бензинови двигатели, която позволява по-ниски нива на вредни емисии.

Volvo показа новите S60 и V60


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hahaha

    11 5 Отговор
    Рашките ще пускат лада модел 1980 и камза 1970 и то след няколко месеца,че трябва да се изчистят някой проблеми.А иначе на анимационни клипове колите им вече летят във въздуха.

    Коментиран от #3

  • 2 Иванушка  🇷🇺

    7 11 Отговор
    Не искам Волво by Форд, искам SAAB 👌

    Коментиран от #4

  • 3 а това

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "hahaha":

    Какво общо има с волвото? Ще ти резнат паричките, че не сш по темата :-)
  • 4 сектант

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иванушка  🇷🇺":

    а реално ти трябва дачия в живота
  • 5 Глен

    5 0 Отговор
    Мечта ми е.
    Volvo for life!