Отидете към основна версия

4 355 12

Лимитирана серия Audi RS6+ се хвали със 700 конски сили

  • audi-
  • abt-
  • тунинг-
  • rs6

ABT показа последния си проект на базата на семейнoто комби

Тунинг компанията ABT показа поредния си пакет за спортното комби Audi RS6, като този път той е лимитиран до 25 броя и се съсредоточава както върху визията на колата, така и към нейните показатели. Audi RS6+ Limited Edition може да се похвали с мощност от 700 конски сили, както и агресивна визия благодарение на доработките на специалистите от германското студио.

Външно можем да отличим модела по карбоновите елементи върху предната броня, решетката, сплитера под бронята, праговете, калниците, огледалата, спойлерът над багажника, както и дифузьорът в задната част. Джантите са с размер от 22 цола отпред и отзад, а нова изпускателна система завършва с четири 102мм кръгли накрайници.

Под капака работи познатият ни 4.0-литров бензинов осмак с две турбини, който е получил подобрение от 100 конски сили и близо 80 нютон метра. От ABT не споменават как това е подобрило времената от 0 до 100км/ч, но в заводски вариант, RS6 ускорява от 0 до 100км/ч в рамките на 3.5 секунди преди да достигне максимална скорост от 305км/ч.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.

Свързани новини