Отидете към основна версия

2 107 1

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили

  • aznom-
  • palladium-
  • ram-
  • dodge-
  • hemi

Aznom Palladium е интересен проект от който ще бъдат направени само 10 броя

Компанията Aznom Palladium показа интересен проект на базата на американски пикап RAM от който ще бъдат направени едва 10 броя. Седанът, както от бранда определят своето творение, е разработен изцяло в името на лукса, като това е видимо в екстериора и интериора. Разбира се, това идва и на съответната цена от 1.5 милиона долара или около 1.39 милиона евро. Под капака на странната концепция работи 5.-литров бензинов двигател от RAM, но един от купувачите не смята, че мощността от 700 конски сили е достатъчна и поръчва нов 6.4-литров HEMI мотор, който бива модифициран с чифт турбини и успява да увеличи мощността си до 850 конски сили.

Базата на пикапа си казва думата и седанът може да се похвали със система за задвижване на четирите колела, както и различни режими на шофиране извън пътя. Въпреки високата мощност, теглото 2.7 тона от си казва думата и ускорението от 0 до 100км/ч отнема около 4 секунди. Максималната скорост на Palladium е 250км/ч. Пикапът – седан е получил още по-ниско окачване, както и по-големи спирачки.

В интериора преобладава кожа и дървени апликации, а на втория ред седалки могат да бъдат открити удобства като в лимузина, включително електрически контрол на седалките, масаж и дори хладилник.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.

Свързани новини