Отидете към основна версия

8 443 8

Запознайте се с новата по-голяма и по-луксозна Honda CR-V

  • honda-
  • cr-v-
  • civic

Кросоувърът бе показан в САЩ

Шестото поколение на един от най-популярните кросоувъри в света Honda CR-V бе показан преди броени минути. Американската версия на SUV-то дебютира с по-големи размери, нов стайлинг и по-луксозни материали. Очакваме до края на годината или в началото на следващата да видим и европейската версия на популярния модел, която ще се продава и в България.

По-отношение на дизайна можем да видим последните модни тенденции в автомобилната индустрия с голяма предна решетка с хромирана ивица в горната част, свързваща тънките LED светлини. Те са с продълговата форма и напомнят на тези при последния Civic.

Задните светлини са свързани вертикално със спойлера над багажника и продължават вертикално почти до средата на задния капак. Страничната линия вече е с по-остри черти, докато цялостната форма е една идея по-кубична от тази при предшественика. По отношение на размерите, новото CR-V може да се похвали с по-голяма дължина, ширина и междуосие, което се отразява най-много при багажника и мястото за пасажерите на втория ред седалки.

В интериора откриваме конфигурация подобна на тази при HR-V с равно табло и 9-инчов дисплей в средната му част. Пред водача е разположен още един дисплей с диагонал от 7 инча, а пред него откриваме и обновен волан. Кросоувърът е запазил физическите бутони за климатроника, а под тях е разположена централната конзола с класически скоростен лост за автоматичната трансмисия и място за безжично зареждане за телефон.

В САЩ колата ще се предлага с 1.5-литров бензинов двигател със 190 конски сили, както и по-голям 2.0-литров мотор с 202 конски сили и хибридна технология. Тези двигатели едва ли ще се предлагат за европейската версия, където CR-V ще разчита единствено на хибридно задвживане.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 20 гласа.

Свързани новини