Last news in Fakti

12 Юли, 2022 17:49 8 428 8

Запознайте се с новата по-голяма и по-луксозна Honda CR-V

  • honda-
  • cr-v-
  • civic

Кросоувърът бе показан в САЩ

Запознайте се с новата по-голяма и по-луксозна Honda CR-V  - 1

Шестото поколение на един от най-популярните кросоувъри в света Honda CR-V бе показан преди броени минути. Американската версия на SUV-то дебютира с по-големи размери, нов стайлинг и по-луксозни материали. Очакваме до края на годината или в началото на следващата да видим и европейската версия на популярния модел, която ще се продава и в България.

Запознайте се с новата по-голяма и по-луксозна Honda CR-V

По-отношение на дизайна можем да видим последните модни тенденции в автомобилната индустрия с голяма предна решетка с хромирана ивица в горната част, свързваща тънките LED светлини. Те са с продълговата форма и напомнят на тези при последния Civic.

Запознайте се с новата по-голяма и по-луксозна Honda CR-V

Задните светлини са свързани вертикално със спойлера над багажника и продължават вертикално почти до средата на задния капак. Страничната линия вече е с по-остри черти, докато цялостната форма е една идея по-кубична от тази при предшественика. По отношение на размерите, новото CR-V може да се похвали с по-голяма дължина, ширина и междуосие, което се отразява най-много при багажника и мястото за пасажерите на втория ред седалки.

Запознайте се с новата по-голяма и по-луксозна Honda CR-V

В интериора откриваме конфигурация подобна на тази при HR-V с равно табло и 9-инчов дисплей в средната му част. Пред водача е разположен още един дисплей с диагонал от 7 инча, а пред него откриваме и обновен волан. Кросоувърът е запазил физическите бутони за климатроника, а под тях е разположена централната конзола с класически скоростен лост за автоматичната трансмисия и място за безжично зареждане за телефон.

В САЩ колата ще се предлага с 1.5-литров бензинов двигател със 190 конски сили, както и по-голям 2.0-литров мотор с 202 конски сили и хибридна технология. Тези двигатели едва ли ще се предлагат за европейската версия, където CR-V ще разчита единствено на хибридно задвживане.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    19 4 Отговор
    затварям едното око и + за двата литъра
  • 2 Алекс

    23 7 Отговор
    Само едното име остана,като и гледам мутрата ако я няма емблемата може да всякъква друга марка ширпотреба...

    Коментиран от #6

  • 3 ......

    6 5 Отговор
    тая става щото няма нищо от хонда. отпред рав4 отзад волво вътре ауди.
  • 4 сектант

    6 3 Отговор
    ей не им писна да правят едни и същи интериори - това вътре е 1 към 1 с новия сивик
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нане

    2 12 Отговор

    До коментар #2 от "Алекс":

    Затва - само Киа
  • 7 авто фен

    5 1 Отговор
    Доста са имитирали Тойота Рав4 и външно и в интериора и даже се е получило доста добре. Като изключим грубата и тумбеста задница,която си е с такъв грозничък дизайн и при предишните CRV.
  • 8 Дошо

    5 0 Отговор
    Поредната прекрасна HONDA