Отидете към основна версия

4 802 14

Най-новата G-Klasse на Mansory с врати като на ЗАЗ

  • mansory-
  • g-klasse-
  • тунинг-
  • заз-
  • mercedes

Проектът носи името Gronos Coupe Evo C

Mansory представи най-новия си проект на базата на последното поколение G-Klasse. Подобно на Urus, германският всъдеход се е лишил от две от вратите си, връщайки ни няколко години назад, когато от Mercedes предлагаха двуврата G-Klasse още от завода. Основната разлика е, че тук предните врати се отварят наобратно в стил ЗАЗ 965 или пък Rolls-Royce Wraith.

Екстериорът се отличава още и с брутален бодикит с по-агресивни брони, различна решетка, както и по=широки арки на калниците. Върху тавана е монтиран спойлер с LED светлини, а върху предния капак е добавен нов въздуховод. Всички тези части, заедно със спойлера в задната част и огледалата са направени от карбонови влакна. Джантите са 24-цолови с подобен на купето хамелеонов цвят.

Екстравагантният екстериор се допълва от бял интериор със златни акценти и диамантена шарка за централната конзола и част от таблото. Коланите и подглавниците са бродирани с логото на Mansory, а в задната част са поставени две индивидуални кресла с разделителна конзола между тях.

Под капака работи 4.0-литров бензинов двигател с мощност от 900 конски сили и максимален въртящ момент от 1200 нютон метра. Трансмисията е автоматична с девет предавки, а задвижването се предава към четирите колела. От модела ще бъдат направени едва осем броя с неясна към момента цена.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.

Свързани новини