Отидете към основна версия

55 738 72

Питаме ви: Коя е най-грозната нова кола в продажба днес? - Март 2023

  • грозна кола-
  • автомобилен дизайн

Автомобилният дизайн не е лесен и това е съвсем очевидно, тъй като повечето от нас харесват и съответно не харесват различни нови и стари коли. По-голямата част от автомобилите са скучни, без особено набиващ се на очи дизайн. И докато често се фокусираме върху тези, които намираме за привлекателни, смятаме, че си струва да се запитаме коя е най-грозната кола в продажба днес.

Имайте предвид, че не става въпрос за дизайни, които са просто скучни и клонят към грозно. Например, новата линия Mercedes EQ изглежда като разтопено желе за някои, но в същото време не е драматично грозна. Затова трябва да търсим автомобили, които най-вероятно са по-агресивно оформени.

Погледнете набързо Lexus LM и се опитайте да ни кажете, че това е красив дизайн. Със сигурност е Lexus, но не прави услуга на марката с този си стил. Или с други думи автомобилите, които нямат ясна мисия, са много трудни за проектиране...

Кратко описание на проекта в идеалния случай трябва да генерира силна емоционална реакция. В противен случай може да бъде трудно да се намери форма за нещо, което да изглежда скучно, измислено и объркано.

Още едно такова превозно средство, което изглежда объркващо за мнозина, е изцяло новото BMW M2. но всъщност има няколко BMW-та, които могат попаднат в този списък. XM, X7, 4-Series и този, който ги свързва заедно, iX, са смятани от мнозина за доста грозни.

Какво мислите вие обаче? Коя е най-грозната кола в продажба в момента? Кажете ни в коментарите по-долу, като не забравяйте, че говорим за автомобили, които са в продажба към днешна дата, защото иначе всички сме виждали и коментирали Fiat Multipla, Ssang Yong Rodius и т.н.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 42 гласа.

Свързани новини