Отидете към основна версия

2 516 14

Собственик на Tesla за $140 000 се оплака от некачествена сглобка (ВИДЕО)

  • tesla-
  • model s-
  • plaid-
  • качество

Част от уплътненията са скъсани, а други части не пасват

Проблемите с качествения контрол на Tesla не са нещо ново, но в последно време оплакванията за това бяха изчезнали и изглеждаше, че хората на Мъск вече са оставили тези проблеми зад гърба си. Оказва се, обаче, че всъщност проблеми все още има или поне така разкрива един нов собственик на Model S Plaid, който е платил около 140 хиляди долара (около 127 хиляди евро) за автомобил с изключително лошо качество на сглобка.

Видеото е дълго едва 37 секунди и е публикувано в Reddit от потребител с името xpxf 69, който е познат с критиката си към Tesla и Мъск. На него се виждат проблемните елементи, които едва ли някой, който дава шестцифрена сума за автомобил, би очаквал да види. Видеото започват с уплътнение около вратата, което вече се е скъсало, както и пластмаса около стопа, която изглежда все едно ще падне всеки момент.

$140k Tesla quality
by u/xpxf69 in Wellthatsucks

Собственикът е най-недоволен от качеството на предния капак, който се клати изключително много и се усеща все едно ще се откачи от пантите всеки момент. В края на видеото се вижда и декоративна лайсна на задното стъкло, която също не е добре закрепена на мястото си.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.

Свързани новини