Last news in Fakti

28 Април, 2023 09:31 2 500 14

Собственик на Tesla за $140 000 се оплака от некачествена сглобка (ВИДЕО)

  • tesla-
  • model s-
  • plaid-
  • качество

Част от уплътненията са скъсани, а други части не пасват

Собственик на Tesla за $140 000 се оплака от некачествена сглобка (ВИДЕО) - 1

Проблемите с качествения контрол на Tesla не са нещо ново, но в последно време оплакванията за това бяха изчезнали и изглеждаше, че хората на Мъск вече са оставили тези проблеми зад гърба си. Оказва се, обаче, че всъщност проблеми все още има или поне така разкрива един нов собственик на Model S Plaid, който е платил около 140 хиляди долара (около 127 хиляди евро) за автомобил с изключително лошо качество на сглобка.

Видеото е дълго едва 37 секунди и е публикувано в Reddit от потребител с името xpxf 69, който е познат с критиката си към Tesla и Мъск. На него се виждат проблемните елементи, които едва ли някой, който дава шестцифрена сума за автомобил, би очаквал да види. Видеото започват с уплътнение около вратата, което вече се е скъсало, както и пластмаса около стопа, която изглежда все едно ще падне всеки момент.

$140k Tesla quality
by u/xpxf69 in Wellthatsucks

Собственикът е най-недоволен от качеството на предния капак, който се клати изключително много и се усеща все едно ще се откачи от пантите всеки момент. В края на видеото се вижда и декоративна лайсна на задното стъкло, която също не е добре закрепена на мястото си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    27 1 Отговор
    То пак като не му паднал некой калник или батерията не му е изгорила къщата е добре.
  • 2 аааахахахааа

    7 32 Отговор
    Тоз преди да почне да мрънка за некачествена сглобка да си пусне некое от видеата в нета за качеството на сглобката на УАЗ-452 или така наречената "буханка".Чак тогава ще разбере какво значи некачествена сглобка - луфтове по вратите да мине котка през тях,висящи електроди по заварките които даже и бояджията не е махнал а ги е боядисал,врати които не се затварят и съответно такива които пък не се отварят и т.н и т.н.Тесла не че има качествена сглобка и тя ама много попара има още да яде докато стигне буханката по некачествена сглобка.

    Коментиран от #3, #5, #6, #12

  • 3 ПНМпмнпм

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "аааахахахааа":

    Ама и на Буханката ли ѝ искат две-три торби пари? Целта на Тесла е да произвежда и доставя бройки (питайте тукашния тасларист, който се подпокря от отчетите за произведените хиляди-милиони Тесли). Качеството на тези бройки е някъде по-назад в списъка с приоритети. Нали е електрическа и има върховен софтуер, така че кво реве па тоя?
  • 4 асд

    20 2 Отговор
    За тия пари можеше да си купи БМВ или Мерцедес, където тия проблеми няма да ги има.
    Вярно, и те се дънят ама поне изпипват детайла.
  • 5 АЙ-КЮТО

    25 5 Отговор

    До коментар #2 от "аааахахахааа":

    Сравняваш , кола, произведена 2022/3 година с УАЗ - Буханка 196.... И ми говориш за сглобка на едното , и другото ? То вярно, че 30 години Ви промиват мозъците и ви учат да не мислите, ама вече май стигнахме дъното. Ай - кюто вече, не ви отговаря на номера на обувките :)

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 аааахахахааа

    5 19 Отговор

    До коментар #5 от "АЙ-КЮТО":

    Абе ай-кю ли си ай-кидо ли си не те знам ама си много ограничен.УАЗ-452 се произвежда и в момента,а това че е модел от средата на миналия век си е проблем на високотехнологичните безаналогови московци.А на кого са промили мозъка си личи от опорките които пишеш без да си проверил фактите.

    Коментиран от #10, #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    10 1 Отговор
    Имам един въпрос.Този с Теслата дали ще си купи пак Тесла?Съмнявам се освен, ако не е мазохист.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АБВ

    2 0 Отговор
    Ха ха ха пак да си купи
  • 12 Лирично отклонение

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "аааахахахааа":

    Теслата ще направи няколко цикъла доменна пещ- конвеер -шоурум . Докато Буханката храбро ще мъкне дърва 35-40 години . Почти колкото един един човешки живот.
  • 13 хахохихооо

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "аааахахахааа":

    или така наречения смехоранчо, който често пише тук с различни присмехулни никове, но при сериозно отправено предложение - включва задна в движение...
    Кога са проектирани и двете и с какви цели?
    Ще има ли същата безотаказност теслата при лоши атмосферни условия и никаква или близка до 0-левата техническа поддръжка...??? Ще има ли същата проходимост???
  • 14 Последния Софиянец

    0 1 Отговор
    Колелото се е завъртяло и връщане назад няма! Светът минава на електрички за ужасТ на чаршафи и колхозници!