Отидете към основна версия

36 770 20

Най-голямата лимузина в Европа акостира в София

  • lincoln-
  • navigator-
  • 40 – inch stretch-
  • captain morgan

 

Една от най-дългите лимузини в света с облика на легендарния Капитан Хенри Морган акостира в София. Идеята на огромната кола е да наподобява на кораба на дръзкия и страховит Captain Morgan. Името на лимузината е Lincoln Navigator 140 – inch Stretch и тя е единствената подобна кола в Европа.
Lincoln Navigator 140 – inch Stretch няма аналог по своята големина и характеристики. Тя е поръчков модел, побира 14 човека, има 6 вградени вътрешни монитора и 5.4-литров двигател. Интересното е, че в градски условия агрегатът харчи 30 литра на 100 километра пробег.
Впечатляващата лимузина е базирана на най-големия сериен лек автомобил на планетата - Lincoln Navigator L. Тя обаче търпи сериозна доработка, като най-общо казано е разрязана на две и удължена от най-добрата в бранша лицензирана тунинг фирма Royale Limousine. 
За да се повозите на такъв гигант е необходимо само да отворите сайта на Captain Morgan или http://bit.ly/1dZ2Pat.До 27 октомври ако издържите теста, можете да участвате в седмична томбола за „Градски круиз с приятели“ - вечерна разходка за спечелилия и 4-ма негови приятели.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини