Отидете към основна версия

22 296 70

Заводът на Москвич получи рекордно голяма поръчка

  • москвич-
  • поръчка-
  • москвич 3-
  • завод

Сделката е за три хиляди автомобила

Възроденият бранд Москвич, който както вече ви споменахме направи скоро една година, получи най-голямата поръчка в своята модерна история, след като компанията се споразумя с People&People, съобщиха от марката. Генералният директор на завода съобщи, че компанията, която е собственик на Citimobil и Taovichkoff, които са в сферата на таксиметровите превози са направили поръчка за 3 хиляди автомобила.

Всички поръчани коли са с оборудване стандарт и автоматична трансмисия, като разполагат с 1.5-литров двигател. Очаква се доставките да стартират още тази година, а от Москвич дори се надяват да доставят по-голямата част от автомобилите до края на годината. Някои от колите ще са налични чрез програма за споделено пътуване, докато други ще се използват за класически таксиметрови превози.

Това не е първата подобна поръчка за Москвич и през изминалите месеци от компанията съобщиха за още поне две подобни поръчки, макар и с по-малки размери. Освен конвенционалния Москвич, част от компаниите залагат и на електрическата му версия, която носи означението 3е.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 111 гласа.

Свързани новини