Отидете към основна версия

5 681 7

Обновената Skoda Scala дебютира с позната визия и полезна екстра за България

  • skoda-
  • scala-
  • kamiq

Хечбекът получава минимални промени

След като по-рано днес ви разказахме за новата Skoda Kamiq, сега е време да ви разкажем и за другия модел на чехите, който бе обновен днес, а именно Skoda Scala. Практичният хечбек получава промени в подобен стил, които се изразяват главно в нови светлини с по-модерни графики, както и нови брони. Задницата може да се похвали със същите дизайнерски решения, подобно на Kamiq.

Клиентите вече могат да избират между няколко нови дизайна за джантите, които достигат до 18 цола, както и между девет цвята, включително специално сиво – Steel Grey. Опционално е наличен пакет с контрастни черни елементи като решетката, лайсните около стъклата и други. От Skoda предлагат и екстра, която от години е предпочитана у нас, а именно пакет „Лоши пътища“, който повишава клиренса с 15 милиметра. В коренно противоположен аспект, Skoda предлага и спортно окачване, което понижава стандартния клиренс със същите милиметри.

Двигателите са същите като при Kamiq, което означава базов 1,0-литров TSI трицилиндров бензинов двигател с 94 к.с. и 5-степенна механична трансмисия. Същият 1,0 TSI предлага също и 113 к.с. и избор между 6-степенна механична и 7-степенна DSG. Най-мощен е 1,5-литровият TSI четирицилиндров двигател който предлага 148 к.с. и разполага с технологията ACT за деактивиране на цилиндрите, като също така се предлага с ръчна или автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.

Свързани новини