Отидете към основна версия

3 371 20

Пенсионерка с Tesla събори зарядна станция и не я забеляза (ВИДЕО)

  • пенсионер-
  • tesla-
  • катастрофа

Американка, управляваща Tesla Model Y не забеляза, че се е блъснала в станция за зареждане на електрически автомобили. Кросоувърът продължава да се движи, влачейки станцията пред себе си.

Любопитният инцидент се случи онзи ден в САЩ. Възрастна жена с Tesla Model Y блъсна зарядна станция за електромобили и я влачи няколко десетки метра. Видео от инцидента се появи в Youtube канала ViralHog.

Електрическата кола Tesla Model Y не успява да вземе завоя на паркинга и буквално събаря зарядната станция. Пенсионерката зад волана обаче не забелязва това. На видеото се вижда, че кросоувърът продължава да се движи, бутайки станцията пред себе си.

Едва когато очевидец на случката започва да сигнализира на възрастната жена, тя спира. Жената слиза от колата и е много изненадана, че е попаднала в инцидент. Зарядната станция е сериозно повредена и не може да бъде възстановена. Но електрическият кросоувър на Tesla Model Y изглежда невредим.

Сега американката или нейната застрахователна компания ще трябва да компенсира щетите, като сумата може да бъде значителна, тъй като станциите за зареждане на електрически превозни средства не са евтини.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.

Свързани новини