Отидете към основна версия

10 678 70

Започна производството на новия Москвич 6

  • москвич-
  • москвич 6-
  • москвич 3-
  • производство

Лифтбекът ще се предлага в три нива на оборудване

Производството на новия Москвич 6 започва в Москва. Първият екземпляр от серийния лифтбек слезе от конвейера на автомобилния завод в Москва вчера. Началото на производството бе дадено от кмета на Москва Сергей Собянин и генералния директор на ПАО "КамАЗ" Сергей Когогин. Това е третият модел на възродената марка след Москвич 3 и електрическата му версия Москвич 3е.

Клиентите ще могат да избират между три конфигурации за колата, като те ще носят имената Standard, Comfort и Prestige. В оборудването може да открием екстри като климатик, инфотеймънт система с 10-инчов екран, аудио система с шест говорителя и камера за задно виждане. Очаква се колите да бъдат избирани и от таксиметровите компании, които да заменят настоящия си автопарк от автомобили с показаните по-долу коли.

Под емблемите на нов Москвич всъщност се крие китайски JAC A5 Plus, който се предлага с 1.5-литров бензинов двигател с мощност от 136 конски сили или 174 конски сили. И двете модификации задвижват само предните гуми с автоматична трансмисия, при първия вариант с вариатор, при втория с роботизирана скоростна кутия. Очаква се до края на годината от поточната линия да слязат няколко хиляди екземпляра, като заедно с тях ще видим още Москвич 5, Москвич 2 и Москвич 8.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 56 гласа.

Свързани новини

  • Още подробности за Москвич 8

    Новият кросоувър на марката "Москвич" - Москвич 8 - се планира да бъде представен в края на следващата година. Това заяви в интервю за РИА Н ...
    23.11.2023
    6 194
    58