Отидете към основна версия

36 517 67

Българка поръча най-новото Lamborghini (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • цвети василева-
  • bugatti

Цвети Василева показа процеса в YouTube канала си

Снимка:Instagram

Ако името на Цвети Василева ви се струва познато, то най-вероятно сте я виждали зад волана на единственото в България Bugatti Chiron Super Sport или пък зад волана на едно от първите Lamborghini Urus Performante у нас. Българската красавица сега ще се движи с друг “расов звяр” по родните и не само, улици, след като преди броени минути качи ново видео в своя YouTube канал.

Там тя показва как конфигурира чисто новото Lamborghini Revuelto, което подозираме, че също ще бъде едно от първите по българските улици, ако не и първото. Цвети и нейната половинка Ваньо Алексиев имат добро резюме в листите на италианския производител, след като в гаража им са присъствали няколко автомобила от марката. Не отдавна Цвети Василева публикува видео от представянето на модела в Европа в своя Instagram профил.

Припомняме, че Lamborghini Revuelto е най-новото попълнение в гамата на марката. Топ моделът на италианците има заменя Aventador като използва бензинов 6.5-литров V12 двигател, заедно с три електромотора за системна мощност от 1001 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 80 гласа.

Свързани новини

  • Това са двете най-нови Lamborghini-та

    На първото международно автомобилно изложение "Женева", което както вече знаете се провежда в Катар, Automobili Lamborghini представиха два ...
    11.10.2023
    3 219
    3