Отидете към основна версия

4 014 7

Вижте Lamborghini Revuelto в действие със състезател зад волана (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • състезател

Над 1000 конски сили и задвижване на четирите колела

Lamborghini изкара на пистата най-новия си сериен флагман и показа как трябва да се кара наистина. Мощният Revuelto бе подложен на безпрецедентно шофиране благодарение на състезателния пилот Андреа Калдарели. Видеоклипът , представящ Revuelto от няколко страни е заснет на пистата Autodromo Piero Taruffi, разположена близо до Рим, в италианския град Валелунга.

На кадрите Revuelto показва как се справя със завоите, като също така демонстрира ускорението си по правите. Lamborghini твърди, че Revuelto е способен да се справи спринта от 0 до 100 км/ч само за 2,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 350 км/ч.

Първият от многото plug-in хибридни модели, които ще се появят от Сант'Агата през следващите няколко години, съчетава нов 6,5-литров V12 с тройка електрически двигатели. Системата генерира комбинирана мощност от 1001 к.с, като значително засенчва всички варианти на неелектрифицирания си предшественик Aventador.

След като шофира Lamborghini Revuelto с пълна газ на италианската писта, Калдарели похвали управлението, мощността и 8-степенната скоростна кутия с двоен съединител, като добави, че въпреки впечатляващите стойности на мощността, тя има "отлична управляемост на пистата".

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.

Свързани новини

  • Това са двете най-нови Lamborghini-та

    На първото международно автомобилно изложение "Женева", което както вече знаете се провежда в Катар, Automobili Lamborghini представиха два ...
    11.10.2023
    3 226
    3