Last news in Fakti

30 Септември, 2023 12:00 3 944 7

Вижте Lamborghini Revuelto в действие със състезател зад волана (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • състезател

Над 1000 конски сили и задвижване на четирите колела

Вижте Lamborghini Revuelto в действие със състезател зад волана (ВИДЕО) - 1

Lamborghini изкара на пистата най-новия си сериен флагман и показа как трябва да се кара наистина. Мощният Revuelto бе подложен на безпрецедентно шофиране благодарение на състезателния пилот Андреа Калдарели. Видеоклипът , представящ Revuelto от няколко страни е заснет на пистата Autodromo Piero Taruffi, разположена близо до Рим, в италианския град Валелунга.

На кадрите Revuelto показва как се справя със завоите, като също така демонстрира ускорението си по правите. Lamborghini твърди, че Revuelto е способен да се справи спринта от 0 до 100 км/ч само за 2,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 350 км/ч.

Първият от многото plug-in хибридни модели, които ще се появят от Сант'Агата през следващите няколко години, съчетава нов 6,5-литров V12 с тройка електрически двигатели. Системата генерира комбинирана мощност от 1001 к.с, като значително засенчва всички варианти на неелектрифицирания си предшественик Aventador.

След като шофира Lamborghini Revuelto с пълна газ на италианската писта, Калдарели похвали управлението, мощността и 8-степенната скоростна кутия с двоен съединител, като добави, че въпреки впечатляващите стойности на мощността, тя има "отлична управляемост на пистата".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благодаря, Факти! Ще взема да

    9 0 Отговор
    си взема едно!
  • 2 кич

    5 13 Отговор
    Кому е нужен този автомобил,освен за киностудия?Защо се прахосват пари по безумен начин.

    Коментиран от #5

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    Благодаря
  • 4 дали

    9 0 Отговор
    Чудя се,дали да не взема една за бабата,да ходи в неделя на черква.То пък нещо започнаха да ги заключват.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Това най вероятно

    3 4 Отговор
    е кола руско производство? Не ми е позната.
  • 7 оня с коня

    3 5 Отговор
    Така е - Руснаците купиха Лиценза от Ламбо както навремето от Фиат-124 и построиха завод в Толиати за жигулита и лади.Така че в момента Русия бълва на поразия Ламбурджинита но ти няма как да ги видиш щото има Забрана Коли с руски номера да влизат в Европа.