Отидете към основна версия

3 805 9

Продава се всъдеходът на Арнолд Шварценегер

  • всъдеход-
  • unimog-
  • арнолд шварценегер-
  • търг

Колата на Арнолд Шварценегер ще бъде продадена на търга Banett-Jackson в Скотсдейл в края на януари 2024 година. Това е изключително проходим пикап Mercedes-Benz Unimog U1300 SE от 1977 година.

През 2012 г. е реставриран и модернизиран от специалисти на немското студио Unimog Merex Mertec. По-специално на пикапа са монтирани 22.5-цолови джанти с офроуд гуми Michelin XZL 445/65 с диаметър 1,15 метра.

Благодарение на този комплект колата може лесно да се справи с всяко офроуд предизвикателство. Пакетът има още електрическа лебедка, камера за задно виждане, допълнителна оптика Hella и въздушно окачване.

Благодарение на доработките в салона на 46-годишната кола се появява аудиосистема Blaupunkt. Корпусът на пикапа е боядисан в сребрист нюанс, а цветът на интериора е черен.

Под капака на персонализирания Unimog U1300 SE има чудовищен 6.4-литров редови шестцилиндров турбодизелов двигател. Този агрегат предава въртящия момент на четирите колела през петстепенна механична скоростна кутия.

През 2014 г. актьорът продаде своя "всъдеход". След две години колата беше пусната за продажба в eBay за 351 000 долара. Колко Банет-Джаксън планира да получи за пикапа на актьора, не се уточнява.

Колата ще има нов собственик, който ще стане ясен през периода от 20 януари до 28 януари 2024 г. В комплекта собственикът ще получи папка със снимки, документация и сертификати.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.

Свързани новини