Отидете към основна версия

5 144 13

Новият Golf е напълно готов

  • vw-
  • volkswagen-
  • golf-
  • gti

Колата все още е покрита в дигитален камуфлаж

До края на този месец Volkswagen ще представи обновена версия на Golf Mk8, която ще предложи поглед към обновената версия на емблематичния семеен хечбек, като част от събитията по повод 50-годишнината на компанията. Тийзър изображенията, публикувани от VW, показват, че гамата ще включва наточен вариант GTI, който ще се отличава с малки, но съществени корекции в интериора. По-специално, сензорните контролни уреди на волана са заменени с конвенционални бутони и превключватели за по-добра използваемост.

Централната информационно-развлекателна система вече разполага с подсветка на плъзгащите се бутони - дизайнерски елемент, който ще се предлага и върху електрическия хечбек ID.3 по-късно през годината. Въпреки това няма индикации за традиционни физически бутони за системите за отопление и вентилация. Интериорът изглежда включва и повече амбиентно осветление, което потенциално е запазено за по-високия клас издания като GTI.

Външно камуфлажната обвивка скрива конкретни детайли, но типично за фейслифтовете в средата на жизнения цикъл, няма да има промени в купето като цяло. Очакваните промени включват корекции на фаровете, малко по-тясна радиаторна решетка и актуализирани брони.

Подробности за гамата двигатели все още не са налични, но VW обещава "нови асистиращи системи и задвижващи агрегати", което предполага подобряване на ефективността при обикновените версии и увеличаване на мощността и въртящия момент при моделите GTI и R. Очаква се фейслифтът на Golf да достигне до дилърските центрове това лято.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.

Свързани новини