Отидете към основна версия

14 499 32

У нас продават Cybertruck на цената на чисто нов Maybach

  • tesla-
  • cybertruck-
  • mobile.bg-
  • българия

Обявата е публикувана в mobile.bg

Tesla Cybertruck официално не се продава в Европа, но това не пречи на желанието на някои ентусиасти и фенове на марката извън САЩ да притежават такъв. Именно такъв шанс се отваря пред феновете на марката от България, тъй като в най-големия сайт за автомобили в България – mobile.bg, бе публикувана обява за продажба на ръбатия пикап.

Според обявата, колата се намира в Америка и може да бъде доставена до град Варна според желанието на новия собственик. От информацията разбираме, че пикапът е произведен през март месец 2024-та и разполага с 600 конски сили. Снимките в обявата са официално разпространените от Tesla, които представят пикапа от всичките му страни.

Продавачът е поставил цена от 250 хиляди долара или около 448 хиляди лева, което е с около 70 хиляди лева повече от тази на Maybach S580 4Matic или около 90 хиляди лева повече от тази на Maybach GLS 600. В обявата не е описано и това дали пикапът може да се регистрира у нас, тъй като както вече споменахме официално той не се продава в Европа. Въпреки това, няма да изненада ако скоро видим Cybertruck по българските улици, където вече можем да открием основните му конкуренти като Ford F-150 Lightning и GMC Hummer EV.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 29 гласа.

Свързани новини

  • Нов критичен проблем в Tesla Cybertruck

    Лошото време, особено суграшица или леден дъжд, е проблем за всички автомобили. Но повечето производители на автомобили се опитват да позиционират фар ...
    21.03.2024
    2 294
    13