Отидете към основна версия

2 049 17

Разкриха как ще изглежда най-новото ВMW

  • bmw-
  • 2 series-
  • gran coupe-
  • 1 series

Очаква се 2-Series Gran Coupe да дебютира до няколко седмици

BMW ще представи дълга база на своята 2 Series Gran Coupe, предназначен единствено за китайския пазар. Тази удължена версия, с кодово име G45, ще отговори на предпочитанията на китайските потребители, които отдават приоритет на пространството за краката и задната част на автомобила.

Предстоящата 2 Series Gran Coupe ще се отличава с преработена предна част, която черпи вдъхновение от наскоро представения хечбек 1 Series. Задната част на автомобила също ще получи визуално обновяване с нови LED светлини.

За да се приспособи към удълженото междуосие, Серия 2 Gran Coupe L ще има фино модифицирани врати и по-плоска линия на покрива в сравнение със стандартния модел. Тази промяна ще осигури допълнително вътрешно пространство, особено за пътниците отзад.

В основата на новия модел стои актуализирана версия на платформата UKL на BMW, която ще се използва и за стандартната 2 Series Gran Coupe. Производството на варианта с дълга база е предвидено за Китай, докато обикновеният модел ще продължи да се сглобява в Лайпциг, Германия.

С 2 Series Gran Coupe L BMW цели да се възползва от нарастващото търсене на просторни и луксозни компактни автомобили на китайския пазар. Очаква се моделът да бъде пуснат на пазара по-късно тази година заедно със стандартната версия.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Свързани новини