Отидете към основна версия

1 075 7

Subaru обещава 1000 километра пробег за новите си хибриди

  • subaru-
  • crosstrek-
  • хибрид

Показанията са според WTLC цикълът

Subaru Crosstrek ще получи значителна актуализация с въвеждането на нов електрифициран боксеров задвижващ агрегат. Тази нова хибридна система комбинира 2,5-литров двигател с естествено пълнене с два електромотора, като предлага подобрена ефективност и производителност.

Новият двигател, специално разработен за електрифицирани приложения, генерира 158 конски сили. Заедно с подобрената ефективност, по-големият резервоар за гориво, допринася за значително по-дългия пробег от 1000 километра с един резервоар.

Хибридната система използва серийно-паралелна конфигурация, която позволява на автомобила да работи в електрически или бензинов режим. Въпреки че електрическият двигател може да служи като основен източник на енергия в определени ситуации, малката батерия с капацитет 1,1 киловатчаса ограничава пробега на чисто електрическо задвижване.

Crosstrek ще разполага със симетрична система AWD, която механично свързва предните и задните колела чрез кардан. Освен това Crosstrek ще предлага 1500-ватов контакт в товарното отделение за захранване на външни уреди.

Решението на Subaru да продължи да използва боксеров двигател за своето електрифицирано задвижване отразява ангажимента на марката към нейното наследство и уникалния инженерен подход. Въпреки че боксеровият двигател може да не е най-ефективният вариант, Subaru вярва, че той предлага отличително изживяване при шофиране, което съответства на ценностите на марката.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини