22 Октомври, 2024 14:10 1 171 3

Subaru WRX получи най-дългоочакваната "екстра" в историята си

  • subaru-
  • wrx-
  • мултимедия-
  • инструментален панел

Феновете обаче искат и нещо повече

Subaru WRX получи най-дългоочакваната "екстра" в историята си - 1

Subaru реши да модернизира своя легендарен модел WRX, като пусне версия 2025, която впечатлява с първия в историята дигитален инструментален панел. На водачите се предлага избор от три основни стила на показване: класически скоростомер и оборотомер, навигационна карта на цял екран и дисплей за безопасност.

Феновете на WRX обаче излязоха с идеята да се добавят табла в ретро стил, вдъхновени от класическите WRX поколения като Bug Eye, Hawk Eye и дори емблематичния 22B.

Представител на Subaru каза, че подобна актуализация може лесно да бъде изпълнена чрез софтуерна актуализация. Това ще позволи на собствениците на автомобили да персонализират своите инструменти, като добавят дизайнерски елементи от предишни модели. Такава функция може да бъде безплатна надстройка или достъпна срещу малка допълнителна такса.

Subaru WRX получи най-дългоочакваната "екстра" в историята си

Ходът на Subaru може да повтори стратегията на Ford, която вече предлага цифрови инструменти в исторически стил за модела Mustang. Подобна опция би направила шофирането на WRX още по-лично и уникално за собствениците, повишавайки привлекателността на новия дигитален инструментален панел като една от най-вълнуващите иновации в историята на модела.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    1 2 Отговор
    Това е хубава новина, за разлика от другите.. Субару е марка, която винаги е впечатлявала със своята консервативност и аскетизъм, но за това има още душа в себе си, за разлика от други марки, които се лутат в крайности.. Не знам какво искам да Ви кажа, но се старая, щот съм много загрижен за Вас!
  • 2 СЗО

    1 0 Отговор
    Шом феновете на Субару искат табла в ретро стил, явно не искат въобще тази "дългоочаквана" екстра-таблета.
  • 3 Джо

    1 1 Отговор
    Щом не е CarPlay не ми го хвали. Няма нужда всяка марка да си измисля собствени интерфейси, предпочитам да е нещо стандартно.