Отидете към основна версия

558 1

Запознайте се с новия наточен Mini Cooper, но без ключова „екстра“

  • mini-
  • jcw-
  • john cooper works-
  • cooper

Последната итерация се предлага без механчина трансмисия

Mini Cooper JCW получи значителна актуализация за 2024 г., която включва по-мощен двигател и подобрени характеристики. Моделите JCW запазват своя 2,0-литров бензинов двигател с турбокомпресор, Двигателят все още произвежда 228 конски сили, които се изпращат към предните колела, но и 380 нютонметра въртящ момент, което е с 60 Нм повече в сравнение с предишното поколение. Опцията за ръчна трансмисия обаче е преустановена, като вече се предлага само автоматична трансмисия с двоен съединител.

Хечбекът JCW ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,1 секунди, а кабриолетът JCW - за 6,4 секунди. Моделите JCW се отличават с външен дизайн с нови въздухозаборници, централен накрайник на изпускателната система и червени акценти. Хечбекът JCW се предлага в 11 цвята на каросерията и може да се комбинира с червен или черен покрив и капачки на страничните огледала. Кабриолетът JCW се предлага с цвят Copper Grey и шарка Union Jack за покрива от плат.

Интериорът на моделите JCW до голяма степен е пренесен от Cooper с 3 врати и кабриолета в JCW Trim. Моделите JCW се отличават с червено-черна тема, Спортни предни седалки и масивен волан. Кръглият 9,4-инчов OLED дисплей за инфоразвлекателната система е стандартен, както и аудиосистемата Harman Kardon. Кабриолетът запазва светлините от предходното поколение, докато хечбекът разполага с новите триъгълни светлини.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини