Отидете към основна версия

14 044 26

Мобилен оператор с ново име

  • мтел-
  • а1-
  • ребрандиране
Снимка: Shutterstock

Австрийският собственик на Мтел – Telekom Austria Group, реши да промени името на мобилния оператор. Той вече ще се казва А1. Причината за ребрандирането е уеднаквяване на всички подразделения на компанията в различните страни, става ясно от съобщение в сайта на компанията майка.

Промяната ще доведе до едно „общо изживяване и единни оферти” за всички 24 милиона потребители на компанията, обясняват от там, както и ще засили позициите на групата на фона на консолидирането на европейските телекомуникационни пазари.

Освен в България, марката вече е променена в Словения. Предстои това да стане в Хърватска, Сърбия, Македония, където е известна под името VIP, Беларус – Velcom.

„А1 се възприема като особено отговорна, надеждна и перспективна от нашите клиенти. Системата ни е достатъчно гъвкава, за да бъде универсално приложима, като същевременно позволява международна съгласуваност, както и удовлетворяване на индивидуалните и местните нужди”, казва Алехандро Платер, главен изпълнителен директор на Telekom Austria Group.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини