Отидете към основна версия

14 990 125

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го „на пожар”

  • пламен николов-
  • итн кабинет

Ще откриете ли разликите?

От Фейсбук профила на журналиста и писател Григор Лилов
ЗАДКУЛИСИЕТО ЗАД КАНДИДАТ-ПРЕМИЕРА

*** Как на пожар се манипулира дори държавен регистър, за да се прикрие истината!

Както очаквах в коментар под предишния пост, появиха се тролчетата с припев – има го в регистъра (само в един от шестте).

Вече го има, както предупредих, макар че не само аз, но и много коментиращи видяха, че доскоро го нямаше като д-р на науките.

Да, вече го има го в една-единствена страница от „Регистър на академичния състав и защитените дисертационни трудове“ – подрегистър „всички лица на академични длъжности и придобити научни степени“.

Ако не сте разбрали – „на пожар” е създадена специална страница за това лице, която да опровергае истината.

Към всяко име в този регистър има маркер, който при чукване върху него посочва данни и по-обширна информация.

Да го чукнем върху две съседни имена.

Как трябва да изглежда тази страница – сверяване с произволно избран учен „Пламен Николаев Иванов“.

Другият учен в регистъра

Как изглежда същата страница при Пламен Николов?

Пламен Николов в същия регистър

Ще откриете ли разликите?

Основната е, че дисертацията на кандидат-премиера е анонимна – без Протокол, без дата, без анотация, без диплома, без…

Тези „детайли” ги няма, защото изискват много повече труд – поне едно денонощие и фалшифициране на редица други бази данни, вкл. протоколи и диплома от ВАК. Вкл. изискват и подготовка на такъв труд, подготовка и на рецензии, иначе в библиотеката няма да има какво да ми покажат, когато го поискам.

Номерата в регистъра са по хронология (времето) на защитите на дисертациите (виж номерацията в края на линковете). У нас има близо 60 000 хабилитирани лица.

Предхождащият номер – 30723 спрямо този на Пламен Николов (30724) е с диплома и протокол за защитата от 2005 г.

Ама как така?

Защото защитата на дисертацията на Пламен Николов, уж последвала по време предишната дисертация, според посочената дата се оказва, че я предхожда с една година – през 2004 г.

Следващата след неговия номер дисертация (30725) е на някакъв кипърец – също без номер на протокол и дата. По-следващата с номер 30726 е на срещата между 2004 с 2005 г. Излиза, че след дисертацията на Пламен Николов месеци и месеци, и месеци наред никой друг у нас не е правил защита и ВАК е стоял със скръстени ръце. Да, ама не е така и самите регистри го опровергават.

Да видим и някои други факти и доказателства от многото, които съм събрал.

Кое доказателство да вземем?

Ами… Ами например това – има статия от 2013 година за него, за самия Пламен Николов в специализирана световна медия по плувни спортове и бизнес ТУК.

В нея изрично се посочва, че статията е прессъобщение, получено в редакцията от фирмата за плавници. Редакцията заявява изрично, че го пуска в напълно автентичен вид – точно така, както е получено и съответно не носи отговорност за съдържанието му.

Кой разбрал – разбрал. Моите американски колеги са проверили действителните факти в регистри, справочници, съдилища, в правни документи, в Австрия (за научната степен) и затова са публикували тази информация (със сигурност високоплатена) по този начин – заявявайки и дистанцирайки се напълно от нейната вярност и връзвайки си гащите срещу тяхна отговорност за лъжи.

Цитат от това прессъобщение на сергията за плавници: „… „Завършва магистърска степен в Софийския университет и докторска степен в Клагенфуртския университет.”

Е, няма как хем там, в Австрия Пламен Николов да е станал доктор на науките – по друг ред и с други научни ръководители и други рецензенти в друга държава, хем тук, у нас, в България да е станал доктор на същите науки и в същата област с роден научен ръководител и родни рецензенти.

Или едното, или другото е нагла лъжа.

А всъщност и двете са лъжа!

Защото в австрийския научен регистър неговото име като доктор на науките също не излиза, както вече съм проверил.

У нас калинките упорито не искат да разберат, че умелата фалшификация е много високо интелектуална, сложно-аналитична и разследваща дейност. Защото за да пипнеш убедително един факт, се изисква да пипнеш десетки други, които да го потвърждават и още стотици, които да са в синхрон с тези десетки.

Не го умеят, докато аз умея да проверя цялата верига, за да открия истината и неведнъж съм го доказвал (вкл. срещу високопрофесионалния апарат и хакери на руските секретни служби по повод мои разследвания и това може да се види в профила ми).

За пореден път „калинките” падат в капана ми – непълна информация в първи пост и още по-скандални разкрития след очакваното им тъпо опровержение – вече във втори мой пост. Ей, господи, не се ли научихте, че в такива случаи най-доброто е да се премълчи?!

Пускам втори пост, защото случилото се в тези часове между първия втория пост поставя кардинални проблеми на нашето лъжовно битие, диктувано и манипулирано от скрити сили като истинско.

Защото манипулацията и фалшификацията поставя съдбовни проблеми за верността на информацията, която ни се дава и за човека, който евентуално ще ръководи съдбините на нацията.

Ето някои въпроси:

1. Какви задкулисни сили са зад кандидат-премиера и с какви възможности са дори в почивен ден да манипулират и променят основен държавен регистър? (както посочих в коментар под предишния пост, нарочно, умишлено изчаках почивен ден, за да направя разкритията)

2. Какво Задкулисие стои зад Пламен Николов, след като заради един пост в някакъв си Фейсбук профил (моя) на пожар се вдига цялото то, за да създава линкове, променя регистри, прередактира и допълва текстове в Уикипедията и т.н. И дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, което днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? (например съвсем наскоро с идентичен случай ви запознах при поста ми за сръбската ракета, с която вероятно е свален нашия изтребител МиГ край Шабла)

3. Как се защитава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри (наскоро в специален пост посочих такъв много сериозен и идентичен проблем и с Търговския регистър)?

4. Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?

Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?

Или нарочно, както мисля аз, се подбират уязвими биографично лица, а и всякак другояче уязвими кандидати, понеже укритата уязвимост предполага и означава пълна тайна зависимост!


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 110 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове