Last news in Fakti

1 Август, 2021 11:46 14 955 125

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го „на пожар”

  • пламен николов-
  • итн кабинет

Ще откриете ли разликите?

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го „на пожар” - 1

От Фейсбук профила на журналиста и писател Григор Лилов
ЗАДКУЛИСИЕТО ЗАД КАНДИДАТ-ПРЕМИЕРА

*** Как на пожар се манипулира дори държавен регистър, за да се прикрие истината!

Както очаквах в коментар под предишния пост, появиха се тролчетата с припев – има го в регистъра (само в един от шестте).

Вече го има, както предупредих, макар че не само аз, но и много коментиращи видяха, че доскоро го нямаше като д-р на науките.

Да, вече го има го в една-единствена страница от „Регистър на академичния състав и защитените дисертационни трудове“ – подрегистър „всички лица на академични длъжности и придобити научни степени“.

Ако не сте разбрали – „на пожар” е създадена специална страница за това лице, която да опровергае истината.

Към всяко име в този регистър има маркер, който при чукване върху него посочва данни и по-обширна информация.

Да го чукнем върху две съседни имена.

Как трябва да изглежда тази страница – сверяване с произволно избран учен „Пламен Николаев Иванов“.

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го „на пожар”

Другият учен в регистъра

Как изглежда същата страница при Пламен Николов?

Григор Лилов: Кандидат-премиерът го нямаше в регистрите като д-р, добавиха го „на пожар”

Пламен Николов в същия регистър

Ще откриете ли разликите?

Основната е, че дисертацията на кандидат-премиера е анонимна – без Протокол, без дата, без анотация, без диплома, без…

Тези „детайли” ги няма, защото изискват много повече труд – поне едно денонощие и фалшифициране на редица други бази данни, вкл. протоколи и диплома от ВАК. Вкл. изискват и подготовка на такъв труд, подготовка и на рецензии, иначе в библиотеката няма да има какво да ми покажат, когато го поискам.

Номерата в регистъра са по хронология (времето) на защитите на дисертациите (виж номерацията в края на линковете). У нас има близо 60 000 хабилитирани лица.

Предхождащият номер – 30723 спрямо този на Пламен Николов (30724) е с диплома и протокол за защитата от 2005 г.

Ама как така?

Защото защитата на дисертацията на Пламен Николов, уж последвала по време предишната дисертация, според посочената дата се оказва, че я предхожда с една година – през 2004 г.

Следващата след неговия номер дисертация (30725) е на някакъв кипърец – също без номер на протокол и дата. По-следващата с номер 30726 е на срещата между 2004 с 2005 г. Излиза, че след дисертацията на Пламен Николов месеци и месеци, и месеци наред никой друг у нас не е правил защита и ВАК е стоял със скръстени ръце. Да, ама не е така и самите регистри го опровергават.

Да видим и някои други факти и доказателства от многото, които съм събрал.

Кое доказателство да вземем?

Ами… Ами например това – има статия от 2013 година за него, за самия Пламен Николов в специализирана световна медия по плувни спортове и бизнес ТУК.

В нея изрично се посочва, че статията е прессъобщение, получено в редакцията от фирмата за плавници. Редакцията заявява изрично, че го пуска в напълно автентичен вид – точно така, както е получено и съответно не носи отговорност за съдържанието му.

Кой разбрал – разбрал. Моите американски колеги са проверили действителните факти в регистри, справочници, съдилища, в правни документи, в Австрия (за научната степен) и затова са публикували тази информация (със сигурност високоплатена) по този начин – заявявайки и дистанцирайки се напълно от нейната вярност и връзвайки си гащите срещу тяхна отговорност за лъжи.

Цитат от това прессъобщение на сергията за плавници: „… „Завършва магистърска степен в Софийския университет и докторска степен в Клагенфуртския университет.”

Е, няма как хем там, в Австрия Пламен Николов да е станал доктор на науките – по друг ред и с други научни ръководители и други рецензенти в друга държава, хем тук, у нас, в България да е станал доктор на същите науки и в същата област с роден научен ръководител и родни рецензенти.

Или едното, или другото е нагла лъжа.

А всъщност и двете са лъжа!

Защото в австрийския научен регистър неговото име като доктор на науките също не излиза, както вече съм проверил.

У нас калинките упорито не искат да разберат, че умелата фалшификация е много високо интелектуална, сложно-аналитична и разследваща дейност. Защото за да пипнеш убедително един факт, се изисква да пипнеш десетки други, които да го потвърждават и още стотици, които да са в синхрон с тези десетки.

Не го умеят, докато аз умея да проверя цялата верига, за да открия истината и неведнъж съм го доказвал (вкл. срещу високопрофесионалния апарат и хакери на руските секретни служби по повод мои разследвания и това може да се види в профила ми).

За пореден път „калинките” падат в капана ми – непълна информация в първи пост и още по-скандални разкрития след очакваното им тъпо опровержение – вече във втори мой пост. Ей, господи, не се ли научихте, че в такива случаи най-доброто е да се премълчи?!

Пускам втори пост, защото случилото се в тези часове между първия втория пост поставя кардинални проблеми на нашето лъжовно битие, диктувано и манипулирано от скрити сили като истинско.

Защото манипулацията и фалшификацията поставя съдбовни проблеми за верността на информацията, която ни се дава и за човека, който евентуално ще ръководи съдбините на нацията.

Ето някои въпроси:

1. Какви задкулисни сили са зад кандидат-премиера и с какви възможности са дори в почивен ден да манипулират и променят основен държавен регистър? (както посочих в коментар под предишния пост, нарочно, умишлено изчаках почивен ден, за да направя разкритията)

2. Какво Задкулисие стои зад Пламен Николов, след като заради един пост в някакъв си Фейсбук профил (моя) на пожар се вдига цялото то, за да създава линкове, променя регистри, прередактира и допълва текстове в Уикипедията и т.н. И дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, което днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? (например съвсем наскоро с идентичен случай ви запознах при поста ми за сръбската ракета, с която вероятно е свален нашия изтребител МиГ край Шабла)

3. Как се защитава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри (наскоро в специален пост посочих такъв много сериозен и идентичен проблем и с Търговския регистър)?

4. Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?

Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?

Или нарочно, както мисля аз, се подбират уязвими биографично лица, а и всякак другояче уязвими кандидати, понеже укритата уязвимост предполага и означава пълна тайна зависимост!


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 110 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 народът прост

    140 30 Отговор
    Народът прост заслужава още дълги години да бъде управляван от д-р на пожарникарските науки - Бойко Шкафа.

    Коментиран от #4, #55, #121

  • 2 Изкараха го международен капацитет

    192 19 Отговор
    А тоя е обикновен брокер на коли и търгаш на спортни стоки...

    Коментиран от #26, #49

  • 3 НАТО

    184 15 Отговор
    Нагли и долни негодници - това е чалгаджийската партия! Новата измама в българската политика в стил негово нищожество от Мадрид и мутрата от Банкя!
  • 4 КАЗАХ

    49 18 Отговор

    До коментар #1 от "народът прост":

    идиоти 1 не гласуват 2 бсп гроб и дпс имат мнозинство, това е най-простия народ българския !
  • 5 муууу

    48 93 Отговор
    Връщайте жипката да ви управлява, негодници. Да бяхте толкова критични и към неговата власт и неговите калинки.

    Коментиран от #14, #21, #52

  • 6 ТаУмВзе

    127 18 Отговор
    Чалгарския шнорхел е Поредната Гавра! Марш бе. Казах ви, че след долната мутра, ще е Още по зле.

    Коментиран от #59

  • 7 Абе

    26 95 Отговор
    толкова ли страх има към морала и честността, че от всякъде излизат нафталинови "герои" в защита на нечие статукво! Ужас! Държавата направо ни е открадната! Дано достойни хора като ИТН, успеят да я върнат!

    Коментиран от #28

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Спасов

    85 5 Отговор
    Прост народ - слаба държава!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 надявам

    80 5 Отговор
    се повечето избиратели на итн (като мен) внимателно да следят информацията която ни подават от итн и сигналите явни и неявни както и подобни разлседвания и разкрития . съответно при едни следващи избори дано итн да получат 1-2% от гласовете...а цялата пародия на лсави и сценаристите му да бъде наказана и от почитателитве на музиката и телевизията му

    Коментиран от #31

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 сила

    101 3 Отговор
    НА ГРИГОР ЛИЛОВ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА.........1985 ГОДИНА СЪСИПА ДАЛАВЕРА ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ОГНЯН ДОЙНОВ

    Коментиран от #24, #82

  • 16 българка

    128 9 Отговор
    Прав беше Пламен Николов като каза, че никога не сме имали премиер като него - и дано да нямаме ! Толкова са долни, начело с Учиндолския !
    След тези разкрития, мисля че който гласува за този премиер и правителство на ИТН, е предател !!!

    Коментиран от #71, #72

  • 17 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    103 5 Отговор
    ИТН да се продали на Бандата, която измисли Сакскобургготски и импорта му за ОГРАБВАНЕ на България и обслужване на ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !!!!!!!! Унищожиха армията, икономиката, енергетиката, образованието здравеопазването.... цялата стратегическа инфраструктура на България ЗА 7 ГОДИНИ от 2001 до 2007 !!!!!!!! ЧАЛГАРИТЕ излъгаха младите и необразованите.... Време е за Възраждане

    Коментиран от #19, #36

  • 18 сара

    89 5 Отговор
    Това правителство не трябва да се състои!!!
  • 19 олеле

    20 28 Отговор

    До коментар #17 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    и какво точно предлагат възраждане освен някакви лозунги ? я накратко разясни защо въобще да им вярваме

    Коментиран от #25, #38, #57

  • 20 Българка

    73 5 Отговор
    1. Кaкви зaдкулиcни cили ca зaд кaндидaт-прeмиeрa и c кaкви възмoжнocти ca дoри в пoчивeн дeн дa мaнипулирaт и прoмeнят ocнoвeн държaвeн рeгиcтър? (кaктo пocoчих в кoмeнтaр пoд прeдишния пocт, нaрoчнo, умишлeнo изчaкaх пoчивeн дeн, зa дa нaпрaвя рaзкритиятa)"
    Или нaрoчнo, кaктo миcля aз, ce пoдбирaт уязвими биoгрaфичнo лицa, a и вcякaк другoячe уязвими кaндидaти, пoнeжe укритaтa уязвимocт прeдпoлaгa и oзнaчaвa пълнa тaйнa зaвиcимocт!"
    Питам ще допуснем ли кабинет на задкулисието? Ще допуснем ли мафията да продължава да безчинства? Ще допуснем ли сламени, управляеми хора с фалшифицирани дипломи и заслуги да са начело на България? Ще допуснем ли модела КЙ- ДС-Доган-Пеевски-Гешев-Цацаров да газят с мръсните си бодуши законите, благосъстоянието на българите? Ще допуснем ли от ИТН и Слави цинично да се гаври с нас и то с явни фалшификации?
    Ще гласуват ли предатели енин "Фалшив герой", както пееше Тодор Колев?
    Народе?.........
    Явно пак трябва да се вдигаме на бунт!

    Коментиран от #33, #113

  • 21 Химикът на НОЩ

    69 3 Отговор

    До коментар #5 от "муууу":

    Да бе, да заменим един мошеник с друг, Буци със Славуца. Защо да не ги изгоним и двамата? Те отдавна са бизнес приятели, вечна дружба с ДПС.
  • 22 1618

    92 5 Отговор
    Станисрлав Трифонов да обясни пред цяла България защо предлага фалшив и зависим незнайно от кого министър председател!Всичко от държавните регистри до публикациите и уикипедия е било променено в почивните дни! Дори датите са променили! От кого е зависим кандидат премиера! Това е безочлива наглост и пълна подмяна на вота!

    Коментиран от #23, #44

  • 23 Има такъв идиoт

    46 4 Отговор

    До коментар #22 от "1618":

    Защото Доган му каза така

    Коментиран от #37

  • 24 LOSHIA

    4 44 Отговор

    До коментар #15 от "сила":

    ФЕИК НОВИНА нямаща нищо общо с Григор Лилов

    Коментиран от #70, #78

  • 25 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    34 2 Отговор

    До коментар #19 от "олеле":

    Чест , морал и ревизия на целия преход !!!!!!!!!! ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА НЯМА СРОК ЗА ПРЕМЪЛЧАВАНЕ ! Време е българите да заживеем ДОСТОЙНО
  • 26 Анти мафия

    35 3 Отговор

    До коментар #2 от "Изкараха го международен капацитет":

    Този е същата номенклатура, като Домусчиеви,

    нужна на Хунтата ,

    да продължи кражбата на милиардите от Хазната?

    Някой винаги ,трябва да е отпред за бушон!

    Това е схемата на "Хунтата", от 1990 година насам!

    Николай Василев, не беше ли от Шумен....????

    Питам само, не че нещо.....????
  • 27 кукловоди

    12 55 Отговор
    Този кандидат-премиер е пионка в ръцете на ИТН, а ИТН са пионки в ръцете на Радев. А Радев е пионка на Захарова
    В нормална демокрация лидерът на една партия става премиер. В Германия след Меркел имаше вътрешно гласуване в CSU и CDP

    Коментиран от #48, #65

  • 28 1618

    65 8 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    Никакви достойни хора няма в ИТН, след като в последния момент са поправяли цялата биография , държавните регистри дори датите, всичко, коетое свързано с Пламен Николов!!Това са сбирщина от некадърници, хора без морал , но с дебело его! Отврат!

    Коментиран от #42, #43

  • 29 Диоген

    32 7 Отговор
    И Христо Стоичков е Доктор хонорис кауза на пловдивския университет ,,Паисий Хилендарски" от 2011 година.Доктор Христо Стоичков,доктор Пламен Николов,какво се вълнувате толкова?А,да,доктор Таралежев няма грамота.Колко тъжно!
  • 30 „КИТАЕЦА” С PIN КОД

    6 7 Отговор
    ПО_ДОБЪР МОШЕНГИЯ!ТОЙ ДА Е ПРЕМИЕР ЩОМ Е МОГЪЛ НА CHINA TOWN ДА ПРОДАЕ КОД👍☝☝
  • 31 Лъжат

    46 8 Отговор

    До коментар #12 от "надявам":

    Човече съвсем добронамероно замисли се над това. Вчера Хаджигенов казва казаха ни че Петър Илиев ще е кандидата за премиер. Днес Мария Капон каза същото при Георги Любенов. Е да обаче и Слави и Филип Станев отричат. Някой лъже нали. Защо им е на Капон и Хаджигенов да лъжат? Това е истината Слави и хората му лъжат безогледно като си мислят че играят някаква супер сложна игра на надцакване. Те просто са извън реалниста, отвсякъде виждат призраци и правят сложни схеми в които има откровенни лъжи за да се защитят уж.
  • 32 Дан

    29 1 Отговор
    Евала , за пореден път работи само с документи.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ПЕНКО

    6 56 Отговор
    ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ --- СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ СИ НАРЕЧЕН -ГРИГОР ЛИЛОВ --- НИЩОПРАВЕЦ -НАГЛЕЦ - ДОСАДНИК - ДРЪНКОПЛЯМПЪР - "НАШ НАСУЩНИЙ " !!!???!!!???

    Коментиран от #122

  • 36 Мултигруп

    40 3 Отговор

    До коментар #17 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    А знаеш ли че лично Илия Павлов е ходил да уговаря Царя да се върне??? Това си е проект на ДПС и Доган заедно с Мултигруп. От там тръгват и Ники Маус и Делян Пеевски днешният силен човек зад Слави.

    Коментиран от #56

  • 37 1618

    51 5 Отговор

    До коментар #23 от "Има такъв идиoт":

    Пламен Николов с каква съвест и нахалство отиде при Президента след като цялата му биография е набързо фалшифицирана? И за да се фалшифицират държавните регистри да се променят датите на уж направените му дисертации, да се променят публикации , че и уикипедия, това означава, че този човек е зависим или от Пеевски или от някой друг? При всички случаи жаждата му за власт ще закопае България!

    Коментиран от #45, #51

  • 38 изрод от ГЕРБ

    4 13 Отговор

    До коментар #19 от "олеле":

    Чест , морал и ревизия на целия преход !!!!!!!!!! ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА НЯМА СРОК ЗА ПРЕМЪЛЧАВАНЕ ! Време е българите да заживеем ДОСТОЙНО............НО ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!?!
  • 39 ученик

    13 5 Отговор
    той нали и Богдан Филов беше доктор по нещо, гладни доктори бол, готови за закопаят държавата си, това са хора които живеят в собствен свят, който не се допира до реалния, затова са удобни за тази роля, що си губиш времето Лилов, на всички им е ясно какво се случва
  • 40 Мисля

    51 4 Отговор
    Защо се излагат с разни измислени хорица,когато служебния премиер покрива всички условия за разумен,спокоен и силен премиер.Ами до него Пламен Николов изглежда като хванат на границата.
  • 41 Перо

    29 1 Отговор
    Истинската проверка става на място в архивите и регистрите на хартиен носител,а не по интернет. За такъв пост си заслужава обстойна проверка на миналото,защото имаме прецедент с ПреЦедента от Гоце Делчевско и с толупа от СИК!

    Коментиран от #61

  • 42 Ами

    9 11 Отговор

    До коментар #28 от "1618":

    можеше да си прав, ако не драскаше платени манипулации за подлеците от дб! Можеше и да си прав, ако не се осланяше на жълтини, само и само да изградите поредната манипулативна опорка, а си беше направил труда да провериш информацията! Но щом ви влече, да си показвате, подлостта в дб, щом ви влече да се борите за задкуллисните интереси на прокопиев и кръга капитал, си е ваш проблем да се излагайте! Но това не означава, че аз ще мълча, когато съм на линия и видя манипулациите и лъжите от платените "умници" на дб и кръга капитал!

    Коментиран от #69

  • 43 Цъфнал ГЕРБ

    45 5 Отговор

    До коментар #28 от "1618":

    Не са му "поправили" биографията, просто са измислили такава, защото неговата се изчерпва с щанд за бански и очила. Продавал на 67 пазара, по-точно внася от фирма, която продава на 67 пазара.
  • 44 Мики Маус

    30 2 Отговор

    До коментар #22 от "1618":

    Защото предложи Ники Маус и го хванаха. Сега пробва с анонимник дето на повърхноста няма връзки. Да Пацо Плавника няма директна връзка с Пеевски както Ники Маус. Обаче има кой да му спуска какво да прави.

    Коментиран от #60

  • 45 LOSHIA

    13 1 Отговор

    До коментар #37 от "1618":

    ДА ФАЛШИФИЦИРАНА Е ......ТУК ....СЕГА....ВЕДНАГА........ОТ ЯСНО ПО ЯСНО!!!!!!!!!
  • 46 Господи

    41 3 Отговор
    спаси България! След четири номинации за премиер накрая ни натресоха калинка, която е успяла да заблуди и "великия" шоООООО мен Славчо. Не забравяйте, че Григор Лилов не хвърля думите си напразно. Той е авторът на книгата "Тайният проект Бойко Борисов". Не е зле да надникнете и в жабата, за да прочетете статията му "Премиерското шоу не обира овациите!"
    Някои тук искаха да дадем шанс на това правителство, други бяха уверени, че ще излязат някои подробности. Ами, ето ги. Наистина България е нямала такъв премиер, хахахахаааа!
    ИТН, не представяйте никакъв кабинет, ами връщайте мандата!
  • 47 Факт

    46 3 Отговор
    Журналист зададе въпрос на Пламен Николов и той тъкмо да отговори,Тошко взе думата и отговори вместо него!Така ще е,това е което имаме като премиер.
  • 48 Пеевски

    29 2 Отговор

    До коментар #27 от "кукловоди":

    Затова ИТН критикува Радев чрез министрите му🙂. Делянчо няма да ти се размине, кажи го и на Гешев🙂.
  • 49 Направо

    28 3 Отговор

    До коментар #2 от "Изкараха го международен капацитет":

    си е продавач на спортни стоки. Фирмата имала магазин в Орландовци, че там се е вифрил като прозавач-консултант!
  • 50 Ужас

    39 1 Отговор
    Ще си имаме премиер избран на кастинг в шоу!?Добре,че не са хвърляли жребий....или другия път ще е така.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Никаква

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "муууу":

    ,жипка, никаква ИТН! При едни нови избори зад ъгъла чакат свестните и достойни хора. Сетете се кои са те!

    Коментиран от #67

  • 53 Магистър

    47 2 Отговор
    То момчето кандидат си го каза: България е нямала такъв премиер, като мен! Все пак е било и на тримесечен курс в Австрия. Управлява успешно международни проекти и скоро може би междугалактически(заложено е в програмата).Нищо лично след доктор Борисов и доктор Доган, това ми идва в по-вече.
  • 54 Перо

    40 2 Отговор
    Смешно е за такъв пост да се прави кастинг,като за балерина! Като го гледам кандидат-премиера,как се подсмихва на себе си,имам чувството,че се повтаря с един бивш министър на транспорта,който публично заяви:”Е-АТИ държавата,щом аз съм и министър”! Не може един постови полицай на входа на общината да е минал по-обстойна проверка на миналото,отколкото премиер! Самият факт,че бърка Преспанския договор с българо-македонския и ни съобщава,че ще го корегира,говори,че той не гледа даже новините. Хубавото е,че няма сигнал да е бил в мутренските среди.
  • 55 И ОТНОВО8434

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "народът прост":

    Ще видите вие колко е прост народа на следващите избори,НО ДА НЕ ВИЕТЕ КАТО ЛИНЕЙКИ?!
  • 56 ШиШиШиШи

    13 0 Отговор

    До коментар #36 от "Мултигруп":

    Всъщност зад споменатите от теб стоят чужди сили и баш престъпници - конкретно хора като РОДНИНИТЕ НА БРАТЯ ВЕЛЧЕВИ !!!!!!!!!!!!!!!!! Поинтересувайте се кои са те
  • 57 Предлага

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "олеле":

    нови кражби. Председателят им краде партийните пари и сменя автомобилите! Същият "патриот" като чалгаря!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 1618

    44 2 Отговор

    До коментар #44 от "Мики Маус":

    Спокойно! Станислав Трифонов вече е унищожен тотално! Кариерата ми на политик и шоумен вече приключи!Дори от дома си не може да излезе без да бъде освиркван и оплют! А, що се отнася за ИТН с дребния ,но злобен Тошко отиват в историята при НДСВ!

    Коментиран от #68

  • 61 Според

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Перо":

    теб откъде са дошли тези копия на документи. От космоса ли паднаха!
  • 62 LOSHIA

    20 2 Отговор

    До коментар #11 от "русенец":

    Липсата на интелект обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️
  • 63 И т.н.

    28 6 Отговор
    Казах ви го няколко пъти ! Гласуваш за ИТН , получаваш ГЕРБ и ДПС !!!
  • 64 българин

    35 0 Отговор
    Г-н Лилов, шапка Ви свалям, но не мога да не отбележа скромността на амбулантния търговец, писа ли го само доктор, а я що професорчета и генералчета се навъдиха, докторчето да не е по-просто и глупаво от тях?! Дори проф. гълъбов си позволява да има съмнения дали този "високообразован" специалист може сам да състави правителство, какво пренебрежително отношение към доктора на българската ли, австрийската ли или и към двете науки?!
  • 65 Ти глава

    40 2 Отговор

    До коментар #27 от "кукловоди":

    на раменете имаш ли! Не видя ли, че ИТН нападнаха Президента директно с бутонките като направиха "големите" си разкрития за Асен Василев, което се оказа пълна пушилка. И за да не е сам, оплюха и Кирил Петков. Не посмяха да нападнат Бойко Рашков, че голям страх ги гони от него.
    Да си забелязал случайно, че Президентът им връчи мандата без да беше пуснат климатика, а те се потяха като порове, затова и срещата приключи за пет минути.
    Тази гротеска на шоуто няма да приключи успешно!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 И ОТНОВО

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Никаква":

    Привижда ти се ..........слънчасала си .......
  • 68 Тиквун

    6 27 Отговор

    До коментар #60 от "1618":

    Пак ще гласуваме за Слави _ на следващите избори ще направим 100 депутата!

    Коментиран от #80

  • 69 1618

    39 2 Отговор

    До коментар #42 от "Ами":

    Каква по- голяма истина от тава е, е Станислав Трифонов вече два пъти се опита да подмени вота, правеше консултации с БСП и ДПС, договори се с тях, веднага след това нападнаха и изровиха компромати срещу доказаните и с висок рейтинг на обществено доверие членове от Служебното правителство!Накрая извадиха от шапката заек на когото в почивните дни набързо преправиха цялата му биография в държавните регистри , в линковете , в публикациите,в уикипедия!ИТН са сбирщина от некадърници, с нисък морал , а сега разбрахме и измамници!

    Коментиран от #76, #81

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 LOSHIA

    1 4 Отговор

    До коментар #16 от "българка":

    вывести отсюда русского шпиона
  • 72 1618

    29 2 Отговор

    До коментар #16 от "българка":

    Много точно казано-ИТН са предатели , а сега разбрахме и мошеници!
  • 73 Бар Баганьос

    40 1 Отговор
    И това "докторче" го разкриха!
    Следващият!
  • 74 Чалгарски

    29 1 Отговор
    Сламен Николов е менте и ментарджия, когото долните чалгари пробутват да управлява България!
  • 75 Шляхтиц

    21 2 Отговор
    През 1976 година защититих кандидатска дисертация в Краков, Полша. В дипломата ми е написано Доктор на Технически Науки. Висшата Атестационна Комисия при Министерски Съвет на Народна Република България
    ПРИЗНАВА ПОЛУЧЕНАТА ОТ .................НАУЧНА СТЕПЕН ДОКТОР НА ТЕХНИЧЕСКИ НАУКИ И Я ПРИРАВНИ НА НАУЧНАТА СПЕПЕН КАНДИДАТ НА ТЕХНИЧЕСКИ НАУКИ. В България важи документът от ВАК или Висш Атестационен Съвет, ВАС, който е написан на български език. Оригиналните дипломи, написани на чужд език, в България не важат. Никой в България, освен ВАК или ВАС не е длъжен да знае чужд език, още по-малко да признае диплома, написана на чужд език.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Червено ферари

    25 2 Отговор
    Корнелия иска безплатно здравеопазване и високи пенсии, Мая иска помощ за хората с увреждания, Христо Иванов иска цялостна правосъдна реформа, Хаджигенов иска нов главен прокурор. Славуцата иска македонец в космоса, милион таблета, да приватизира банки и едно ферари с цвят червен.
  • 78 Вчера

    25 1 Отговор

    До коментар #24 от "LOSHIA":

    И предния ден следях г-н Лилов. Публикацията е истинска. Може да се види в неговия ФБ профил Grigor Lilov.
  • 79 АМОН

    36 4 Отговор
    ЯСНО Е , ЧЕ ТОЗИ ПАЛЯЧО Е СЛАМЕН ЧОВЕК ПРЕДСТАВЕН ПО НАЙ НЕУБЕДИТЕЛНИЯТ НАЧИН НА ИЗПРОСТЯЛОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО.

    ВЪПРОСЪТ Е, КАКВА ПАРТИЯ СА ТЕЗИ ЧАЛГАРИ И ЧИЙ ПРОЕКТ Е "ПАРТИЯТА" ИМА ТАКЪВ НАРОД?!!

    СЕГА С ИНТЕРЕС НАБЛЮДАВАМЕ , КОЙ ЩЕ ПОДКРЕПИ ТОВА СЛАМЕНО ЧОВЕЧЕ.

    ПЪРВАТА КОЕТО БЕ ГОТОВА ДА ГО НАПРАВИ БЕ СЕСТРА ГАЛЕВА , КОЯТО НАВРЕМЕТО ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС.

    ЗАЩО ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ТАЗИ ПТИЦА ЗАБРАВИХА, ЧЕ ИМЕННО ТЯ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС !!

    КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ПРИВАТИЗАТОРКАТА НА ТЕХНОИМПЕКС - 98 ДРУГАРКА НИНОВА.
    НИНОВА СИ Е ЧИСТА ТИМАДЖИЙСКА МУТРЕСА !!

    ПРЕВЪРНАХА НИ НА МАЙМУНИ!!!

    ТЕ ИЗБИРАТ , А НИЕ ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТОВА КОЕТО СА ИЗБРАЛИ ДРУГАРИТЕ С ПАГОНИ ПОД ШЛИФЕРИТЕ!!
  • 80 Славчо

    10 0 Отговор

    До коментар #68 от "Тиквун":

    То вие имате повече Слави + Боко=ВНЛ
  • 81 LOSHIA

    12 9 Отговор

    До коментар #69 от "1618":

    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!
  • 82 АМОН

    37 4 Отговор

    До коментар #15 от "сила":

    НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ЧЕСТНОСТТА НА ГРИГОР ЛИЛОВ.

    Вярвам във всичко което е написал.

    Очаквам реакция от БИБЛИОТЕКАРСКИЯ ИНСТИТУТ.

    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЛЪСКАТЕ ИМИДЖА НА ТОЗИ НЕЩАСТЕН СЛАМЕН ЧОВЕК , КОЙТО ПАРТИЯТА НА ЗАДКУЛИСИЕТО ИЗБРА.

    СОРИ , ЧЕНГЕТА

    Номера с този сламен човек няма да мине.

    Коментиран от #91, #96

  • 83 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 2 Отговор
    Те направиха Хилядна армия от ПРОСТФЕСОРИ и оня академик с памперса,колко има ,като него тук за един нищо и никакъв степен-Доктор се пънете!Я попитайте оня генерал майор с многото титли,как е правилно Тестване,или ТестУУУУУУУване...Предишния имаше специалност Шофьор на носачи на куфарчета от хотел москва до терминал 1 с дестинация виена...Там във Виена кой ли беше....Този новия на Физиономия му давам титла АКАдемик!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 JEFF

    32 3 Отговор
    Вземете си кандидат -премиера и се прибирайте в шоуто на Слави. Не искаме шоу, чалга и кючеци. Всичко е само лъжа , всичко е само измама .
  • 86 А как е

    13 0 Отговор
    Тиквата?!генерал-менте` а де...
  • 87 Слави

    7 16 Отговор
    О, той борисов нали е втори Айнщайн та сега на новия премиер му намираме недостатъци. Както виждам и държанието му и речника му са на ниво за разлика от това на борисов.
  • 88 сламен човек

    25 1 Отговор
    Пробутват ни сламен човек- Сламен Николов и то не за продавач на шнорхели или за чалгар, а за пример на държавата България! Срам и позор! Ужас и тотално беззаконие!
  • 89 Da ama Ne

    31 2 Отговор
    Излeзнaхa дaнни зa нoвия кaндидaт прeмиeр.Пълeн лъжeц.Рaбoтил e зa бългaрcки aвтoджaмбaзи кaтo прoдaвaч нa кoли.В мoмeнтa рaбoти в aмeрикaнcкaтa фирмa Финиc Юръп OOД c 8 cлужитeли (EИК 201011432) c прeдcтaвитeл зa Бългaрия-Джoн Aртър Микc,a caмия лъжльo e нa грaждaнcки дoгoвoр.Никoгa нe e имaл coбcтвeн бизнec a кaмo ли дa e упрaвлявaл кoмпaниятa,зa кoятo дeклaрирa чe я ръкoвoди.Cмeeхмe ce нa мутрoпитeкa чe oт 10 изрeчeния 9 ca лъжa нo тoзи oпрeдeлeнo гo биe.

    Коментиран от #93, #94

  • 90 Оруел

    23 1 Отговор
    Живеем в антиутопията на Оруел 1984. Там работният ден на един специалист беше да преправя историята със задна дата. Поздравления за статията, но между другото колега, понеже се чудите как се оставят и редактират празни редове в База данни, няма нищо по-лесно от това.
  • 91 един от стадото

    10 1 Отговор

    До коментар #82 от "АМОН":

    и теб те следя отдавна. Като Григор Лилов. Спести ми доста редове за писане с тия два поста. Браво
  • 92 Живея в Австрия

    25 1 Отговор
    И аз проверих.Такова животно Пламен Николов с научна степен няма.Вас може да ви лъжат но в Австрия,никой няма да си позволи да впише в регистъра един измамник.Публикувайте му СВ-то и истината ще лъсне.
  • 93 един от стадото

    4 2 Отговор

    До коментар #89 от "Da ama Ne":

    пич, дай ми ника си на заем за малко. Не знаех, че мога да чета на американски. Като оня с пианото. Питат го на един кастинг- можеш ли да свириш на пиано; Може и да мога, ама не знам
  • 94 ментарджия

    28 1 Отговор

    До коментар #89 от "Da ama Ne":

    Значи е лъжец и измамник. И то се предлага за министър-председател. Това е падението на чалгарите! Нямат ли срама от народа тия простаци! Никакъв бизнесмен не е, нито е доктор на науките. Такъв срам държавата не е изживявала.
  • 95 нак отговорност

    24 0 Отговор
    Чалгарите няма да съставят правителство. Но следва да се потърси наказателна отговорност от този, който е съставил неверните данни в регистъра. Отговорност да се потърси и от съответните длъжностни лица, които са вписали неверните данни, ако това е станало не само чрез компютър.
  • 96 бЕблЕотекар

    9 2 Отговор

    До коментар #82 от "АМОН":

    В тоя институт студентите е-ат бабичките, т.е. колежките, с друго отдавна не се заминават :)
  • 97 Шоу

    15 3 Отговор
    А може ли да е нещо като атомното куку 2???? Преди гласуването Тошко се изправя нажтрибуната и казва всичко това беше лъжа да ви докажем колко наивен е българският народ. Че може да направим и Пацо Шнорхела министър председател? Смятай какъв ефект ще има това ще разтресе цяла българия, ако кажат, че всичко е шоу🙂.
  • 98 Агамемнон

    19 1 Отговор
    Първо гсподинчото не е никакъв доктор на науките -т.н. "голям доктор", а в НАЦИД регистъра е пълен батак и колкото да е чудно няма никакъв контрол ! От кой да е ВУЗ могат да пипат и да пишат там всякаква информация иди вярвай на михаля! И това е нарочно направено така за да се обслужват клиентските интереси в образователната система, превърната в един пошъл бизнес. Не случайно ВАК-овските произведени доктори /ктн/, доценти и професори и т.н. продукция се смятат за "първокачествени и истински". Цялата система на Висшето ни образование е комунистически производен на съветския ВАК модел от сталински времена, акдемичната автономия е просто една автокефалия за корупция и самообогатяване на ректорите и обкръжението им, превърнали се отдавна в средновековни феодали. За никого не е тайна, че всичко конкурси за академични длъжности и докторантури се обявяват за "потенциален кандидат", т.е. нагласен фарс. Тази псевдо-научна система е изцяло клиентелска и всяка а.д. и степен си има цената отдавна, като ценорасписа е в ръцете на ректора и чадъра от МОН. За да не прокопса кандидата за Премиер явно не му е достигнала опеката свише, а сега потенциалната възможност на властта явно създава финансов интерес за инвестиция по моделите на ДПС. Тъй че учендолския капацитет, образованост и начетеност на техния кандидат се оказаха евтин кьор фишек, лъжа и чиста
    далавера за сметка на българския гражданин, още повече с предателски привкус към националните интереси на Родина

    Коментиран от #100

  • 99 АЗ ДА ПИТАМ

    11 4 Отговор
    ПЛАМЕН НИКОЛОВ ЧЕЛ ЛИ Е ,,ВИНЕТУ" И КОИ ЧАСТИ , ЧЕ ТО И АЗ НЕ СЪМ ГИ ЧЕЛ ЩОТО И АЗ КРАДЯХ ПОМИЯ КАТО БОКО - ДЖАМБАЗА ! .............. А ДЯДО МУ УБИТ ЛИ Е ОТ КОМУНИСТИТЕ ? КРАЛ ЛИ Е КОЛИ И ДЪРЖАЛ ЛИ Е БУХАЛКА КОГАТО Е ТРЯБВАЛО ? БИЛ ЛИ Е МУТРА ТА СЕ БУТА В ,,А" ГРУПА ?
  • 100 Диплом

    18 0 Отговор

    До коментар #98 от "Агамемнон":

    Е той и славчо си купи диплома има опит как стават нещата. Първо диплома после и докторска степен.
  • 101 Шердан Българов

    20 0 Отговор
    ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН ЗАСЛУЖАВА ТАКЪВ УПРАВНИК! Пачо шнорхела вързан на каишка от Слави КЮЧЕКА и разкарван от Тошко Маймунката!
  • 102 Ако това е вярно

    18 0 Отговор
    Гаврата с всички достойни учени е безкрайна. Унижението също.
  • 103 Доганов Бойко

    9 1 Отговор
    Слави Трифонов се е продал на Бойко и Доган . Взел е 150 милиона еврака за да провали опитите за съставяне на правителство на протестните партии .
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 """"""

    11 2 Отговор
    Излиза, че истински са само дипломите от соца!
  • 106 Някой

    6 13 Отговор
    А то същото може да се каже и за финансовия министър, окрал софтуер от съдружници. Съди ли го. И разбрали се извън съдебно. Тоест, министъра им е наплатил. За да не го осъдят. И за нападжията. По време на проверка, продал фирмата си със задължения към държавата ма фантомно лице, което няма да върне задълженията си. И за ченгесаря Рашков. С любопитно минало. Те в фобра позиция, пегъртат Тиквата, и хората им се радват. Ама кой ги кафрува. Дали ако останат, няма фа са новите икономически далавераджии юпита, като на Царя. Аз си мисля, че случайни хора няма там. Независими и честни експерти.

    Коментиран от #108

  • 107 Пацо шнорхела

    15 1 Отговор
    Напишете в интернет Пламен Николов спортни аксесоари и отидете на изображения. Има една снимка на гащника Николов по Анцуг в една стая на апартамен явно офиса му с насипни материали които продава смешно е малееее та аз съм къде по от този🙂. Трябваше и аз да се ява на кастинг пред чалгаря всеки изпъква дори и амбулантен търговец, смешно е.
  • 108 Дело

    11 2 Отговор

    До коментар #106 от "Някой":

    Хехе той ги е осъдил в ню йорк. А те сами се отказват от тяхното дело щото знаят че ще загубят. Освен това единият създава и компанията и продукта а този продава шнорхели. И накрая къде е ИТ къде е търговец на гащи айде няма нужда. Да беше и този създал нещо и големите риби да искат да му го вземат а той едни шнорхели продава. Има снимка в нета на гащника виж я тя казва всичко🙂.

    Коментиран от #114

  • 109 Талавизоро

    16 1 Отговор
    Ако е пич, още утре заран ще дойде в талавизията като Харварда, ще носи всичките си дипломи и сертификати и ще затвори устата на лайкучките. Поне аз бих направил точно така ако някой се усъмни в моята диплома, ще си нося и т.нар. transcripts, където подробно са описани по семестри всички курсове и GPA. Aми ако не дойде?
  • 110 Бoйko Дoгaнoв

    7 3 Отговор
    Има такъв проЗД народ и затова Има такъв ЦИРК !

    Коментиран от #112, #119

  • 111 Маргинал

    5 1 Отговор
    Ако не е тоя ще е друг въпроса е кои ще краде народа а това е най важното другото е постановка за глупци.
  • 112 Жоро

    8 2 Отговор

    До коментар #110 от "Бoйko Дoгaнoв":

    Народа е жертва на кукловодите които не допускат други в власта освен обслужващите интересите им.
  • 113 Нали

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Ами вие вече го допуснахте. ДПС си наредиха фигурите.
  • 114 Жоро

    1 1 Отговор

    До коментар #108 от "Дело":

    Качи линк към снимката да я видум
  • 115 Behemoth

    7 0 Отговор
    Абе по прозд от Тиквата няма да е...
  • 116 Не а

    1 1 Отговор
    какъв цвят си ?!Ти лъжеш,че си `лилов`,а си `цвят глухарче`...
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 младенов

    3 0 Отговор
    най-добре е танковете да дойдат
  • 119 www

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "Бoйko Дoгaнoв":

    Който се смее последен, се смее най-добре!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 карамфила

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "народът прост":

    Завод. Над него облаци от дим.
    Народът прост,
    животът – тежък, скучен. –
    Живот без маска и без грим –
    озъбено, свирепо куче. Н.Вапцаров
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 патриот

    3 2 Отговор
    Всичко е в реда на нещата, защото сме доказали отдавна, че не можем да се самоуправляваме! При така създадената ситуация, Бойко Борисов отново става актуален.
  • 124 Върнете Бойко

    2 4 Отговор
    Явно е време Борисов пак да спасява България от абсолютно безхаберните и "политици" като Слави, Мая, Христю, Хаджигенчов ... Така е другари, протести не се правят когато си нямате идея кой ще води държавата след това. Искаме си Бойко обратно!
  • 125 NACID

    2 1 Отговор
    Само наивници смятат, че регистрацията в Нацид е някакъв показател. Тя е актуална само за академични преподаватели през последните 10-15 години, които не могат да получат атестация, без да са въвели данните си в Нацид. Ако си работил в неакадемичен сектор, такава регистрация изобщо не ти е нужна. Стотици ВАКовски доктори и хабилитирани лица не са включени в в тоя уж научен регистър. Говоря от личен опит - легализиран от ВАК кандидат и доктор на науките, плюс хабилитация от 1990 г, но без нито един запис в Нацид. И какво доказва "разследването" на Григор Лилов - едно голямо нищо. Да отиде във Way back machine и да види, че записи за дисертацията на Пламен Николов съществуват много преди въпросният културантрополог да се е явил на кастинга за политици. Аман от журналистика тип Беновска пита.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове