Отидете към основна версия

11 514 492

Специално внимание на България в световен имотен форум

  • българия-
  • германия-
  • имоти-
  • форум-
  • представяне

В рамките на едно от най-престижните изложения за инвестиции в недвижими имоти Expo Real 2019, за първи път ще се проведе самостоятелен дискусионен панел, посветен на България. Изложението ще се състои от 7 до 9 октомври в баварската столица Мюнхен. На него ще бъдат представени макроикономическите показатели на страната, инвестиционните възможности и условията на финансиране. „Участието във форум на толкова високо ниво ни дава ценната възможност да представим конкурентните предимства на България, позиционирайки я като ключова инвестиционна дестинация.

В период на високи цени на активите и ниски нива на възвръщаемост на традиционните европейски пазари, пазарът на бизнес имоти у нас предоставя големи възможности за инвестиции с добър баланс „риск-възвръщаемост“, коментира Taня Koceвa-Бoшoвa, пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa ACБCБ, която е един от българските участници, представляващи страната. По инициатива на Асоциацията проектите на водещи български компании ще бъдат обединени в един представителен щанд за страната. На площ от 120 кв. м ще бъдат изложени проекти на 11 водещи компании. За втора поредна година, по покана на Асоциацията на Собствениците на Бизнес Сгради, Столичната Агенция за Приватизация и Инвестиции се включва като институционален партньор в представянето на София.

„Форумът ще позволи на София да бъде представена със своите възможности за развитието на бизнеса. Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции участва за втори път в него, благодарение на общата ни политика за сътрудничество с АСБС. Поканили сме на среща 12 хотелски вериги, които да дойдат в столицата. Това е част от нашата стратегия за развитие на конгресния бизнес тук. Също така ще имаме хай тек среща с индустриални компании, които ще ги запознаем с индустриалните зони на София“, каза Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на СОАПИ.

EXPO REAL е най-големият панаир за недвижими имоти и инвестиции в Европа. Провежда се ежегодно от 1998 г. Представя цялата верига за доставки на международния сектор на недвижимите имоти - всички важни сектори, от концепцията и проектирането чрез инвестиране и финансиране, реализация и маркетинг до експлоатация и използване. Tази година на 64 000 кв. м ще се представят 2 095 изложители от 41 страни.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Жилище за 100 EUR на месец

    На разгъната застроена площ от 6.5 кв.м са разположени легло, маса, тоалетна и бокс. Пространството е максимално функционално. Според автора на мини и ...
    07.11.2019
    7 103
    7