Отидете към основна версия

5 046 8

Продават къща с история (СНИМКИ)

  • шон конъри-
  • френска ривиера-
  • франция-
  • къща-
  • продажба

Имението във Франция се продава срещу 30 млн. EUR

Бившата къща на Шон Конъри на Френската Ривиера, в която актьорът е прекарал много ваканции през лятото, се продава срещу 30 млн. EUR. Шестетажната вила Belle Epoque е построена през 1928 г. Разполага с изглед към Ница и Средиземно море. Намира се в края на града на средата на пътя между Кан и Монако.

Конъри купува имота след като през 1975 г. се жени за художничката Мишелин Рокбрюн. Младоженците живеят там близо десетилетие и съседите както и преди наричат сградата „къщата на Шон Конъри”.

Новият собственик разширява имението с близо половин декар като купува двата съседни имота. Прави две къщи за гости и строи кръгъл открит басейн.

Архитектурата на сградата е в ретро стил, а фасадата в стил – Людвиг XVI.Интериорът включва елементи от ар деко, като за изпълнението са използвани материали от региона. Общите пространства са много просторни и с големи прозорци, за да може да влиза максимално количество естествена светлина

Основната къща е с разгъната застроена площ от 1000 кв.м. Състои се от 5 спални, закрит басейн, фитнес и SPA център, напълно обзаведена кухня и тераса на покрива. Семейната спалня с две бани е разположена на целия последен етаж на имението.

Имотът впечатлява с просторните тераси и пътеки, минаващи около ландшафта от цветна градина. От къщата има пряк достъп до морето.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини