Отидете към основна версия

7 265 6

Продават Арената на смъртта

  • пловдив-
  • фабрика-
  • продажба-
  • чси-
  • търг

ЧСИ подава за втори път сграда на бивша фабрика

Частен съдебен изпълнител продава бившата фабрика за хотелско и ресторантьорско оборудване в Пловдив, известна като Арената на смъртта. Сградата на улица „Георги Бенев” бе превърната в незаконна арена за кучешки боеве, която бе разбита преди четири години. Сочен и осъден за организатор бе Иван Иванов – бивш полицейски служител. Действително бившата фабрика за хотелско оборудване е предадена на търг. Фирмата, която стопанисва обекта – „Акил Пропъртис” е в процес на ликвидация, а задълженията ѝ към НАП са за над 300 000 лева, уточнява TrafficNews.

Това е втора публична продан на терена. Огледите на бившата фабрика ще започнат от понеделник, 15 март. Над 950 хиляди лева е първоначалната цена за имота, на който са разположени две сгради – едната масивна и в която Иванов отглежда питбулите. Имотът е 4 672 квадратни метра. Интересното в случая е, че въпросната фирма, стопанисваща терена не е собственост на Иван Иванов.

От прокуратурата в Пловдив, от където заявиха, че все още тече проверка по образуваното досъдебно производство, въпреки че сигналът за развъдника бе подаден преди три месеца.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини