Last news in Fakti

15 Март, 2021 10:37 7 250 6

Продават Арената на смъртта

  • пловдив-
  • фабрика-
  • продажба-
  • чси-
  • търг

ЧСИ подава за втори път сграда на бивша фабрика

Частен съдебен изпълнител продава бившата фабрика за хотелско и ресторантьорско оборудване в Пловдив, известна като Арената на смъртта. Сградата на улица „Георги Бенев” бе превърната в незаконна арена за кучешки боеве, която бе разбита преди четири години. Сочен и осъден за организатор бе Иван Иванов – бивш полицейски служител. Действително бившата фабрика за хотелско оборудване е предадена на търг. Фирмата, която стопанисва обекта – „Акил Пропъртис” е в процес на ликвидация, а задълженията ѝ към НАП са за над 300 000 лева, уточнява TrafficNews.

Това е втора публична продан на терена. Огледите на бившата фабрика ще започнат от понеделник, 15 март. Над 950 хиляди лева е първоначалната цена за имота, на който са разположени две сгради – едната масивна и в която Иванов отглежда питбулите. Имотът е 4 672 квадратни метра. Интересното в случая е, че въпросната фирма, стопанисваща терена не е собственост на Иван Иванов.

От прокуратурата в Пловдив, от където заявиха, че все още тече проверка по образуваното досъдебно производство, въпреки че сигналът за развъдника бе подаден преди три месеца.

Продават Арената на смъртта

Продават Арената на смъртта

Продават Арената на смъртта


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    23 8 Отговор
    Да го правят на общежитие и на Боко електората вътре. Не да им раздават общински къщи насред центъра.

    Коментиран от #5

  • 2 илийката

    11 29 Отговор
    Всички комунистически фабрики и заводи бяха арена на смъртта за робски труд.
  • 3 Група

    14 1 Отговор
    Който купи сградата ,да отдели едно малко местенце за Иван Иванов ,където да бъде угояван и по празниците да организират боеве м/у Иван Иванов и съратниците му,а ние ще сме в публиката и ще го аплодираме ! Чакаме с нетърпение !
  • 4 Пловдивчанин

    8 7 Отговор
    По тая логика свинекомплекса в Маноле е Лагер на Смъртта. Някои се правят на много хуманни с кучетата докато нагъват пилешки бутчета. Жестокото двуличие на двукраките паразити...

    Коментиран от #6

  • 5 Емил

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ей, това мързеливите (затова недни) комунисти-русофилистици цсе мечтаете да ограбите по-богатите! Да, ама вече за анархия няма среда!
  • 6 Емил

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пловдивчанин":

    Не са паразити, щото ги отглеждат (прасетата), ама са "коравосърдечни". Така Моисей нарича евреите, когато отказват да ядат мана небесна и преминават на мръвки (следват три страници от Стария завет с описание какво може да се яде)!