Отидете към основна версия

16 478 29

Нов огромен комплекс във втория по големина български град

  • residential park plovdiv-
  • пловдив-
  • комплекс

Теренът, върху който ще бъде построен, се намира в пловдивския район "Тракия"

Пловдивският район "Тракия" ще се сдобие с нов модерен комплекс. Той ще бъде разположен между бул. "Освобождение" от кръстовището му с ул. "Княз Борис Първи" до ул. "Пеньо Пенев". Проектът е на арх. Радко Тодоров.

Ето какво казват от архитектурната компания: "Един от най-грандиозните проекти в нашето портфолио е именно жилищният комплекс Residential Park Plovdiv. С концепция от XXI век комплексът е проектиран в симбиоза с един от най-красивите и зелени паркове в Пловдив – "Лаута", коментират от архитектурното студио на арх. Радко Тодоров. Два основни елемента – гората и градът определят цялостната архитектурна идея на Residential Park Plovdiv, преливайки се в едно.

Автомобилния поток е решен по периферията на имота и води към едно подземно ниво. Комплексът предлага също така просторни и светли пространства с детски площадки, водни огледала и романтични места за почивка и разходка. Широките и зелени алеи с предвидени кътове за отдих, отвеждат обитателите на комплекса. Това, с което най-силно ще се отличава комплекса е открит търговски център, който включва магазини, ресторанти, сладкарници, кафенета, банков клон и много други обекти свързани с обслужването на комплекса.

Проектирани са 60 сгради, като общото РЗП е 355 000 кв.м. Локацията, до която е ситуиран комплексът, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в парк "Лаута".

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.

Свързани новини