Отидете към основна версия

4 265 5

Куче продава луксозно имение в Маями

  • мадона-
  • куче-
  • наследник-
  • имение-
  • лукс

Имотът е бил собственост на Мадона

През 1992 г. германската графиня Карлот Либенштейн умира, оставяйки наследство в размер на 80 млн. USD на своето куче – немската овчарка Гюнтер III. От тогава до днес то и неговите наследници се наслаждават на луксозен живот, притежавайки разнообразен портфейл от луксозни имоти, включително имение в Маями, което някога е принадлежало на поп дивата Мадона. През 2000 г. певицата продава имота срещу 7.5 млн. USD. И днес той е обявен за продажба срещу 31.75 млн. USD.

Къщата, решена тоскански стил, е с разгъната застроена площ от 780 кв.м. Разполага с 9 спални. Имението се отличава с невероятен изглед към залива и огромна територия, засадена с кралски палми и пищна растителност. Новият собственик, освен невероятно красива къща, получава и парцел с площ от 4740 кв.м, включително и 30 метра морски плаж.

Гюнтер III живее основно в Тоскана, но когато е в Маями, спи в бившата спалня на Мадона, върху специално поръчано кръгло легълце. Портрет на кучето в златна рамка е разположен над камината в дневната, която се отличава с причудлива дърворезба на тавана и голямо стълбище, решено в коралов цвят.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.

Свързани новини