Отидете към основна версия

1 857 9

Светкавично демонтираха новото лого на Twitter след жалба на съседи (ВИДЕО)

  • twitter-
  • лого-
  • светеща-
  • реклама

То светеше прекалено силно и пречеше на живущите в съседните сгради да спят

Снимки: ЕРА/БГНЕС

Актуализираното лого на Twitter X от сградата на централата в Сан Франциско беше премахнато само няколко дни след инсталирането му поради множество оплаквания от живущи в съседни сгради.

Еекипи са демонтирали логото, след като отделът за строителен надзор в Сан Франциско е получил 24 жалби. Представители на ведомството също са се опитали няколко пъти да получат достъп до покрива на офиса на Twitter, но не са били допуснати там.

Телевизионният канал CBS информира, че новото лого на социалната мрежа блести твърде ярко и пречи на местните жители. По думите му буквата Х, поставена в петък – 28 юли, трепти "като светкавица", светлината ѝ прониква в апартаментите дори през спуснатите завеси и смущава жителите на съседните къщи.

По-рано беше съобщено, че властите в Сан Франциско са започнали разследване на неразрешеното поставяне на логото върху сградата на централата. Компанията на Илон Мъск трябваше да координира с градската администрация тази промяна, преди да инсталира обекта под формата на буквата X на фасадата на сградата. Това се налага от съображения за сигурност и за запазване на единния облик на града.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини