Отидете към основна версия

36 289 34

Бандата на Мила взела на прицел и Кубрат Пулев

  • група за мокри поръчки-
  • мила-
  • бандата-
  • кубрат пулев-
  • прицел

Причината била, че преди време спортистът се спречкал в дискотека с единия от тарторите - Мартин Георгиев-Марти Джито

Снимка: БТА

Бандата за мокри поръчки, която бе задържана при акция на специализираната прокуратура, е готвела кърваво отмъщение срещу боксьора Кубрат Пулев, съобщиха от „Преса“.

Причината била, че преди време спортистът се спречкал в дискотека с единия от тарторите - Мартин Георгиев-Марти Джито. Мартин, който бил много отмъстителен, започнал да уговаря свои авери да причакат боксьора с метални пръти и да му счупят краката. Те обаче не успели да изпълнят черния си план.

Зловещата банда, която се оглавявала от Мартин и от майка му Мила Георгиева, действала от началото на 2012 г. Групата се изявявала като истинска сицилианска фамилия. В нея членували бившият съпруг на Мила - Михаил Георгиев, доведеният й брат Максим Кулишев и родният й брат Ангел Ангелов, съобщи Даниела Попова, шеф на Апелативната спецпрокуратура.

„От вас научавам, че синът ми е арестуван“, така бившият шеф на Агенция „Митници“ Христо Кулишев, който е бил женен за майката на Мила до 1981 г., отговори за задържането на родния му син Максим при акцията в сряда. Той обясни, че след като провери в прокуратурата, ще може да коментира темата, тъй като не знае повече подробности.

С обвинения са други петима участници - Мирослав Стоянов, Олег Попов, Георги Божилов, Антоний Янков и Пламен Цеков. Засега полицията не е успяла да арестува единствено Марти Джито и Цеков.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини