Отидете към основна версия

13 487 10

Убиха Веселин Стоименов-Веско Дебелия

  • убиха-
  • веселин стоименов-
  • веско дебелия-
  • вис-2

Стоименов е юридическото лице, което е извършило ликвидацията на ВИС-2

51-годишният Веселин Стоименов-Веско Дебелия е брутално застрелян малко преди 20:50 часа днес в София. Полицията е отцепила района на инцидента. 

Убийството е станало в кооперация, намираща се в близост до булевард "Симеоновско шосе". Мъжът е открит в коридор със седем гилзи около него. Смъртоносен се е оказал изстрел в главата. Полицията издирва извършителите.

По непотвърдена информация Стоименов е юридическото лице, което е извършило ликвидацията на ВИС-2. Той е вторият човек, на когото е поверена грижата за инвестициите на ВИС по Черноморието.

Собственик и съсобственик е в редица фирми, сред които "Сохо", "Венис", "Айсберг 02", "Алфа кар", "Интертур" - Несебър, и други. Стоименов е спряган за един от наследници на убития президент на "ВАИ Холдинг" Георги Илиев.

Минути след убийството, зад Зимния дворец в Студентски град, е открито запалено "ВMW". Автомобилът е открит в тревна площ зад залата около 21 часа, буквално минути след убийството. Все още не е сигурно, че разстрелът и палежът на колата са свързани. Автомобилът е почти напълно унищожен.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини