Отидете към основна версия

85 515 59

Жестоко меле в Бургаския затвор

  • жестоко-
  • меле-
  • бургаския затвор-
  • горан горанов

Горан Горанов изпрати надзирател в болница

На снимката: Горан Горанов

Бившият шампион по борба Горан Горанов предизвика безпрецедентен масов бой с цялата смяна надзиратели в Бургаския затвор, какъвто не е имало никога, съобщи Флагман.Бг.

Екшънът се разиграл около 10 часа днес. Горанов се разбеснял, започнал да буйства и надзирателите опитали да го овладеят и озаптят. Той обаче така освирепял, пробил ги и започнал да ги бие наред. Удрял ги с крошета, а те го млатели с палките.

Всички участници в масовото меле са пострадали, но най-тежко е ранен главният надзирател. Горан също е пребит, но жив. Прегледал го е лекарят от затвора.

"Знам, че има инцидент с Горан Горанов, но на този етап нямам подробности. Знаете, че цяла сутрин бях в Бургаския окръжен съд. Наясно съм, че нещо се е случило, но предстои да проверя", заяви директорът на затвора в Бургас Бранимир Мангъров.

Горан Горанов е бивш шампион по борба и охранител. Той е зад решетките само от седмица. Горанов има дебело криминално досие. В момента излежава 6-месечна присъда за стрелба и побой в компютърен клуб в центъра на Бургас.

Преди време той преби и двама католически свещеници. Освен богатото криминално досие, Горан Горанов е и наркозависим.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • На Горан нещо му станало и за това налетял на надзирател

    Най-вероятно Горан Горанов, който вчера налетя на надзирател ще бъде преместен в специализираната болница в Ловеч. Това подозрение изказа адвокатът на ...
    11.03.2016
    8 160
    4
  • Къде са силите на реда

    Горан Горанов, който нарани тежко двама католически свещеници в Бургас, всъщност бил пуснат от полицията минути преди инцидента, а нападенията му запо ...
    02.03.2016
    25 315
    26
  • Пребиха двама свещеници в Бургас

    Двама католически свещеници са пребити от 31-годишен мъж, съобщиха от полицията в Бургас. Съобщението за инцидента, станал в католическата църква н ...
    01.03.2016
    3 417
    0