Отидете към основна версия

4 239 5

Задържаха мъжа, издирван за двойното убийство в София

  • кристиян гочев-
  • убийство-
  • хаджи димитър

Полицията задържа 27-годишния Кристиян Гочев, издирван за двойно убийство в София. Мъжът е бил открит в село Локорско.

Издирването на Кристиян бе предприето, след като вчера в апартамент в столичния квартал "Хаджи Димитър" бяха намерени телата на майка му и дядо му.

Припомняме, че 27-годишният мъж уби брутално с мачете 50-годишната си майка и 70-годишният си дядо. Сигналът в полицията е получен около обяд от съседи на семейството.

При пристигането си на място криминалистите са заварили двата трупа, разчленени и обезобразени.

Към момента е ясно, че мъжът е бил безработен, със сериозни проблеми с наркотиците и алкохола и с избухлив характер. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че мъжът е страдал от шизофрения: "Мъж, който страда от психично заболяване, шизофрения, по данни на МВР. Допуска се, че наркозависимостта на младежа е отключила психичното му заболяване. Убийството по първоначални данни е извършено по особено жесток начин, с мачете, с режещи инструменти, има множество пробождания в телата на двамата починали".

Съседите не са имали проблеми с момчето. Припомнят си, че и бабата, която вече е починала е имала психични отклонения. За последно са видели майката и дядото във сряда.

Тепърва по случая ще бъдат извършени множество експертизи, които да установят механизма на извършеното убийство, както и дали младият мъж е имал съучастник.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини