Отидете към основна версия

2 693 8

Арестуваха Бисер Миланов за побой над мъж

  • бисер миланов-
  • арестуваха

Инцидентът е заснет с мобилен телефон

За поредна хулиганска проява задържаха в Русе кандидатиралия се за президент Бисер Миланов, известен като Петното, съобщи Нова телевизия.

Миналата нощ Миланов, заедно с още петима души, нападнали с ритници млад мъж. Собственикът на заведението, пред което се случва инцидентът, позвънил веднага на спешния телефон.

Снимал през цялото време и с мобилния си телефон. Екипът на първата патрулна кола не успял да овладее ситуацията. Миланов се държал агресивно и арогантно, крещял и обиждал полицаите. На помощ били извикани още два полицейски екипа.

На мястото идва и линейка, за да откара в болница пребитото момче. Битият мъж е настанен в неврохирургия без опасност за живота. Бисер Миланов е задържан за 72 часа, като предстои да му бъде гледана мярка за постоянно „задържане под стража”.

Припомняме, че на 30 ноември колата на Бисер Миланов бе подпалена пред блока, в който живее. През юни той отново бе задържан заради побой над 26-годишната си приятелка. Тогава съдът в Русе го пусна срещу 1000 лева парична гаранция.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Арестуваха сина на Жан-Клод Ван Дам

    Американската полиция е задържала сина на актьора Жан Клод ван Дам, съобщи TMZ. Никълъс Ван Варенберг е на 21 години. Той е бил задържан в Тампа. С ...
    13.09.2017
    8 007
    8